Kadıköylü çocukların hepsi sporcu

Kalamış Parkı’nda yapılan bir törenle kapanışını yapan Yaz Spor Okulları’ndan bin 950 çocuk yararlandı. Belediye Başkanı Nuhoğlu, "Sosyal Belediyecilik örneği verdik" dedi.

Yayınlanma: 17.08.2018 - 11:26
Kadıköylü çocukların hepsi sporcu
Abone Ol google-news

20 Haziran’da kapılarını açan Yaz Spor Okulu’na çocukların ilgisi yoğun oldu. Lisanslı eğitmenler tarafından uygulanan program sayesinde çocuklar hem öğrendi hem de eğlendi.

 

Bu yıl programını daha da genişleterek futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, zumba kids, jimnastik, satranç, masa tenisi, eğitsel oyunlar ve geleneksel çocuk oyunları ile 11 branşta eğitim veren Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bu eğitimleri Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Kalamış Spor Merkezi, Acıbadem Spor Merkezi, Yeşil Çeşme Spor Merkezi, Göztepe Spor Merkezi ve Caferağa Spor Salonu’nun bulunduğu 6 merkezde gerçekleştirdi.

 

Kapanış töreninde konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu çocukların yaz tatillerinde eğlenme ve eğitilmelerine katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti ve konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sağlıklı, mutlu, güzel bir yaz geçirdik hep birlikte. Çocuklar bu ülkenin geleceği, umudu. Onların iyi eğitim alması, sağlıklı büyümesi, beslenmesi için çalışmak zorundayız. Kadıköy Belediyesi olarak çocuk ve gençlere yönelik çalışmalara büyük önem veriyoruz. Onların hem spor yapmasını hem sanat eğitimi almasını destekliyoruz. Çocuk sanat merkezimiz, yaz spor okullarımız, yaz tiyatro festivalimiz, etüt merkezlerimiz ile her alanda yanlarında olmaya destek vermeye çalışıyoruz. Onların bu faaliyetlerden faydalandıklarını ve mutlu olduklarını görmek çok güzel.” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler