Erdoğan: Savcının 5 kurşun yarası var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Savcı Kiraz, 3 tane başından, 2 tane de vücudunun değişik yerlerinden yara alıyor. Şu anda ameliyatta. Durumu ciddiyetini koruyor" dedi.

Yayınlanma: 31.03.2015 - 22:02
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi bir ziyaret için bulunduğu Romanya'da, İstanbul Adliyesi'ndeki rehin alma eylemiyle ilgili olarak basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emniyet vali sürekli irtibat halinde, kendileriyle bazı görüşmeler yapılıp bu ilişkilerle netice alır mıyız düşüncesiyle bazı adımlar atılıyor. Az öncesine kadar bu süreç devam etti. Sonra içerden bu silah sesleri duyulunca bunun üzerine güvenlik teşkilatımız odaya giriyorlar. Bana İstanbul emniyet müdürümüzün verdiği 3 değil 2 teröristi öldürüyorlar. Savcımız üç tane başından, iki tane de vücudunun değişik yerlerinden kurşun alıyor. Şu anda hala ameliyattalar. Dua edelim inşallah bu ameliyatın neticesinde sağlığına kavuşsun. Durumu ciddiyetini koruyor. az önce hastane yetkililerinden aldığım bilgi bu" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Avukat cüphesiyle girdiler. Avukatların adliyeye girişi ele alınmalı" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler