Anonymous savaş ilan etti: Bizden korkun çünkü...

Hacker grubu Anonymous, YouTube kanalına yükledikleri video ile IŞİD'e savaş ilan edip insanlığı birleştireceğini duyurdu

Yayınlanma: 16.11.2015 - 17:37
Abone Ol google-news

<video:420227>

Fransa’nın başkenti Paris’te Cuma gecesi yaşanan ve 132 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarının ardından, hacker grubu Anonymous terör örgütü IŞİD’e savaş ilan etti.

Grubun YouTube kanalına yüklediği videoda, “Bizden korkun çünkü sizi ele geçireceğiz” mesajı verildi. Hacker grubu yüzlerindeki maskelerle Paris’teki anma töenlerine de katılmıştı.

Mesajda; “Dünyanın her yerindeki Anonymous üyeleri, sizi yakalamak için harekete geçiyor. Bilmelisiniz ki hepinizi bulacağız ve kaçmanıza izin vermeyeceğiz. Bugüne kadar size karşı yapılmış en büyük operasyonu başlatacağız. Şimdiden duyuruyoruz: Çok büyük siber ataklara başlıyoruz. Size karşı açıkça savaş işan ediyoruz. Hazırlanın.” ifadeleri yer aldı.

Hackerlar şimdiden Twitter hesaplarında, IŞİD propagandası yapmakla suçladıkları kişilerin bir listesini yayınladı. Ayrıca 2256 IŞİD’le bağlantılı hesabı hacklediklerini açıklayan grup, bütün bilgileri yayınlamaya devam edeceklerini belirtti.

Anonymous, geçtiğimiz Ocak ayında Charlie Hebdo’ya düzenlenen saldırının ardından daha küçük çaplı bir operasyon başlatmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler