Rocky serisinin 'Ivan Drago'su: Putin’i seviyorum, lanet olsun, çok havalı

‘Rocky 4’ filmindeki ‘Ivan Drago’ rolüyle tanınan İsveç asıllı ABD’li aktör Dolph Lundgren, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i sevip sevmediği yönündeki soruya "Evet. Lanet olsun ki. O çok havalı" yanıtını verdi.

Yayınlanma: 20.10.2017 - 16:49
Abone Ol google-news

Lundgren, katıldığı İsveçli erkek dergisi Cafe’nin internet üzerinden düzenlediği Fördomspodden programında, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den övgüyle bahsetti.

Lundgren "Putin’in Rusya başkanlığında iyi olduğunu düşünüyorum. Ülkesine göz kulak olması iyi çünkü onun yerinde zayıf birisi olmasaydı neler olup biterdi belli değil" dedi.

?Programın sunucusunun Putin’i sevip sevmediği yönündeki sorusuna da, Lundgren şöyle yanıt verdi: "Evet. Lanet olsun. Onun çok havalı olduğunu düşünüyorum." ‘Yankee’lerin karşısında her zaman bir ‘kötü çocuk’ olması gerektiğini belirten Lundgren, Rusya’nın bu rolüne yeniden döndüğünü ifade etti.

'RUSYA, PUTİN GİBİ BİR LİDERİ OLDUĞU İÇİN ŞANSLI'

Lundgren “Rusya, Putin gibi bir lideri olduğu için şanslı. Rusların elinde en az 5 bin nükleer savaş başlığı var ve birilerinin lanet olası düzene göz kulak olması gerektiği açık. Putin de bu işte iyi” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler