Arkadaşının gözünü topuklu ayakkabısıyla çıkaran kadın hakkında karar verildi

Singapur'da eski çalışma arkadaşını topuklu ayakkabısıyla kör ettiği iddisıyla yargılanan annesi 28 yaşındaki Siti Zahara Afifi Abdülkerim, 16 ay hapis ve 10 bin dolar da para cezasına çarptırıldı.

Yayınlanma: 10.11.2017 - 12:10
Abone Ol google-news

 

The Strait Times'ın haberine göre, üç çocuk annesi 28 yaşındaki Siti Zahara Afifi Abdülkerim, 8 Ekim 2015 tarihinde Singapur, Jalan Sultan'da bulunan gece kulübünde Nur Lena Rahmat (31) ile tartıştı. Abdülkerim, yere düşen Rahmat'a 14,5 santimetre uzunluğunda topuklu ayakkabısıyla defalarca vurdu. Aldığı darbelerle Rahmat'ın sol gözü çıktı. Olayla ilgili olarak dava açıldı. Davayı karara bağlayan Bölge Hakimi Mathew Joseph, bu davada birkaç ağırlaştırıcı faktörün bulunduğunu açıkladı. Siti Zahara, mağdurun vücudunun hassas ve savunmasız bir kısmına - yüzü ve göz bölgesi - yüzüne çarpmasıyla üç kez saldırdığına dikkat çekti. 

Hakim, sanığın öfkeyle basit moda aksesuarları olan ayakkabıyı ölümcül bir silah haline getirdiğini söyledi. Devamında da Abdülkerim'in davranışını "Şaşırtıcı, anlaşılmaz ve insanlık dışı" olarak nitelendirdi. Abdülkerim, 16 ay hapis ve 10 bin dolar para cezasına çarptırıldı

Nur Lena Rahmat protez gözle yaşıyor

Olayın ardından Tan Tock Seng Hastanesine kaldırılan Nur Lena Rahmat'ın çıkan sol gözü yerine bir implant yerleştirildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler