Ali Sabancı Özel Irmak Lisesi'nde öğrencilerle buluştu

Özel Irmak Lisesi; öğrencilerinin tüm hayatlarına yön verecek meslek seçimini doğru yapabilmeleri, kendi beceri ve eğilimlerini iyi değerlendirerek seçtikleri mesleğin özelliklerini tanımaları amacıyla düzenlediği Kariyer Günleri’nin 8‘incisinde, bu yıl, konuşmacı olarak ünlü iş adamı Ali Sabancı’yı ağırladı.

Yayınlanma: 11.12.2014 - 11:19
Abone Ol google-news

Özel Irmak Lisesi, 8’incisini düzenlediği Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında 9 Aralık Salı günü, ünlü iş adamı ALİ SABANCI’yı ağırladı. Son derece rahat ve esprili sunumuyla öğrencileri etkileyen Ali Sabancı; babası Şevket Sabancı, amcası Sakıp Sabancı ve diğer aile üyelerinin hayat görüşlerinden kesitler vererek ve kendi deneyimlerini paylaşarak yaşam anlayışı, gelecek kaygısı, kendini tanıma ve geliştirme, başarı – başarısızlık gibi konular hakkında önemli ipuçları verdi.
 
Atatürk Fen Lisesinden bir grup öğrencinin de izlediği sunumda iş adamı Ali Sabancı, “En önemlisi, kendiniz olun; ben değil, biz deyin ve itibarınızı korumayı ilke edinin.” diyerek kişinin en büyük zenginliğinin yeni durumlara uyum sağlayabilmesi olduğuna dikkat çekti ve gençlerin bu yaşlarının kıymetini çok iyi bilmeleri gerektiğini belirtti.
 
Irmak Anaokulu’ndan minik öğrencileri de ziyaret eden Sabancı, çocukların yetişkinler için çok önemli bir enerji kaynağı olduğunu ifade etti.
 
Özel Irmak Lisesi öğrencileri, 10 Aralık Çarşamba günü de hakkında bilgi edinmek istedikleri 20 mesleği, iki oturum halinde uzmanlarından dinleyecekler.
 
Detaylı bilgi için:
 
YEŞİM ÇALIK

Irmak Okulları - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Cemil Topuzlu Caddesi No:100
34728 Caddebostan/İstanbul/Türkiye
+90 (216) 411 3923 Dahili :123
+90 (216) 411 3926 Fax

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler