En acı karne heyecanı

2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk yarıyılı bugün tamamlandı. Cezaevlerinde demir parmaklıklar arkasında anneleriyle kalmak zorunda kalan masum çocukların karne heyecanı ise çok buruktu.

Yayınlanma: 23.01.2015 - 12:53
Abone Ol google-news



Cezaevinde kalan hükümlü ve tutuklu kadınların çocukları için, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi Adalet Anaokulu'nda 2-6 yaş grubu 28 çocuk için karne töreni düzenlendi.

Onlar demir parmaklıklar arkasında yaşamak zorunda kalan masum mahkumlardı. Anneleri mahkum ya da tutuklu olduğu için cezaevinde büyüyen çocukların karne günü de buruktu.

 

Bu cezaevinde 55 ayrı ülkeden 825 kadın olduğunu belirten Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı, "Annelerinin yanında kalmak zorunda olan çocuklarımız, 0-6 yaş grubu annelerinin yanında kalabiliyor. Bu grup içinde 2-6 yaş arasında olanlar buradaki anaokulu ve kreşten yararlanıyorlar" dedi.

Karne törenine, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Cezaevlerinden sorumlu Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, İstanbul İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Haydar Yalın ve öğretmenler katıldı.,


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler