Yurt dışı eğitim fuarı kapılarını açtı

Ülkemizde her geçen gün talebin arttığı yurt dışı eğitimi için bugün Harbiye Hilton Otel'de Akare tarafından düzenlendi. Lise, üniversite ve dil eğitimlerini yurt dışında almak isteyen öğrenciler için 25'in üzerinde ülkeden 150 civarında katılımcı yer aldı.

Yayınlanma: 13.03.2017 - 18:39
Abone Ol google-news

Türkiye'de her geçen gün pazarını genişleten yurt dışı eğitim sektörünün nabzı bugün Harbiye'de attı. Yüzlerce öğrencinin ziyaret ettiği ve gelecekleri adına kararlar verdiği fuarda 25 ülkeden 150 katılımcı firma; lise, üniversite ve dil eğitimi konusunda görüşmeler yaptı. Ayrıca ziyaretçiler düzenlenen ücretsiz seminerlere katıldı.

Katılımcı okulların merkezlerinden gelen temsilcilerle yüz yüze görüşen öğrenciler özel indirim ve burslardan faydalanmak adına başvurularda bulundu.

Yarın da Harbiye Hilton Otel'de devam edecek Akare yurt dışı eğitim fuarı, 14 Mart Salı günü Bostancı Dedeman'da katılımcılarıyla buluşacak. 2001'den bu yana her yıl organize edilen etkinlikler 14 Mart'ta Ankara Sheraton ve 18 Mart'ta İzmir Hilton Otel'de gerçekleşecek.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler