5. EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ 3 MART 2018’DE!

Eğitimin bugününü ve geleceğini takip eden eğitim kurumlarını, iş dünyasını ve medyayı bir araya getirmek, eğitim gündemine evrensel değerleri önceler biçimde yön verebilmek açısından çok önemli.

Yayınlanma: 23.02.2018 - 15:27
Abone Ol google-news

Teknolojinin ve internetin son hızla şekillendirdiği günümüz dünyası için eğitimde teknolojiyi doğru konumlandırmak hem akademik birikim hem de vizyon gerektiriyor. Eğitim paydaşları bugünü yarına hazırlık olarak görüyor, bu anlamda fikirlerini buluşturuyor, paylaşıyor ve tartışıyor…
İşte Eğitim Teknolojileri Zirvesi de (ETZ) bu fikirden yola çıkarak yapılan alanında öncü bir etkinlik.


Bu yıl 5. kez Vizyon Koleji ana sponsorluğunda yapılacak olan ETZ, 2014 yılından beri her sene Mart ayında eğitim dünyasını bir araya getiriyor.
Geçtiğimiz yıl yapılan #ETZ17’de “Sihre Yolculuk” temasıyla 1500 kişi teknoloji ve eğitim üzerine paylaşımlarda bulundu.

“America’s Got Talent” yarışmasının finalisti dünyaca ünlü Light Balance grubunu da ağırlayacak etkinlikte seyirciler led ışıklarla gerçekleştirilecek muhteşem bir dans gösterisi de izleyecekler.

İşte #ETZ18’de Yer Alacak Konuşmacılardan Bazıları:

Erol Bilecik (TÜSİAD Başkanı), Bilal Tırnakçı (MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü), Emin Çapa (Haberci), Abdülkadir Özbek (Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı), Cengiz Ultav (Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, VESTEL Yönetim Kurulu Üyesi), Burak Aydın (Silver Spring Networks Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Genel Müdürü, TÜSİAD STEM Başkanı), Deniz Bayramoğlu (CNN Türk Gündem Özel Programının Yapımcısı ve Sunucusu), Prof. Dr. Cem Say (Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Müh. Bölümü Öğretim Üyesi), Oscar Stringer (Apple Eğitmeni), Prof. Dr. Kürşat Çağıltay (ODTÜ BÖTE Bölümü Öğretim Üyesi), Prof. Dr. Şirin Karadeniz (Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı), Cem Arıtuluk (Vizyon Koleji CEO’su), Serkan Öztürk (Turkcell Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı), Uzm. Dr. Kerem Dündar (Nöro Sağlık Beyin Araştırmaları ve Uygulamaları Merkezi Kurucusu), Ümit Sanlav (Medya ve İletişim Uzmanı Sosyal Medya Savaşları Kitabı Yazarı), Behçet Yavuz (Düşünür Koleji CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı), Uğur Gazanker (GEO Koleji CEO’su), Zeynep Dereli (TİNK Kolejlerinin Kurucusu), Ece Karaboncuk (Eğitim ve Eğitim'in Editörü, Tv Programı Yapımcısı ve Sunucusu), Müge Arda (Eğitim ve Eğitim'in Editörü, Tv Programı Yapımcısı ve Sunucusu) ve Prof. Dr. Uğur Batı (Reklamcı, Marka Danışmanı, Akademisyen ve Yazar).

#ETZ18’de Neler Mi Var?

İşte ETZ18’deki sunumlardan bazıları: Eğitim Teknolojilerinin Geleceği Paneli, TÜSİAD Stem Paneli, Eğitim Teknolojileri, Girişimcilik ve İstihdam Paneli, Yabancı Dil Öğretiminde Teknoloji Paneli, ETZ AKADEMİ ile Eğitimde Dönüşüm Sunumu, Okullarda UbD Uygulama Süreci, Yaşanan Zorluklar ve Baş Etme Yolları Çalıştayı, Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı, Dijital Liderlik ve Sosyal Medyanın Gücü Sunumu, Eğitimde Robotik Uygulamaları Atölyesi, Öğretmenler için İnsan Odaklı Tasarım Atölyesi, Derin Öğrenme, Makine Öğrenmesi ve Yapay Zeka Atölyesi, Atık Maddelerle STEM Atölyesi, Eğitimciler ile Maker ve Blok Tabanlı Programlama Eğitimi Atölyesi, Endüstri 4.0’ın Eğitime Yansımaları Sunumu, Yüksek Öğrenimde Değişimin Yol Haritası Sunumu, Siber Zorbalığa Karşı Siber Empati Sunumu, Makine Öğrenmesi Çağında Öğrencilerini Öğrenen Öğreticiler Sunumu, Öğretmenler için Bilgi İşlemsel Düşünme Becerisi Sunumu, Eğitimde Sanal Gerçeklik Kullanımı Atölyesi, STEAM Temelli Maker Atölyesi ve Öğrenmenin Biyolojik Saati Sunumu.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için ETZ sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler