Tarık Çamdal Rize yolcusu

Çaykur Rizespor, Galatasaray’da kampa götürülmeyen Tarık Çamdal için devreye girdi.

Yayınlanma: 18.07.2018 - 12:19
Tarık Çamdal Rize yolcusu
Abone Ol google-news

İbrahim Üzülmez'in çalıştırdığı Çaykur Rizespor, Galatasaray'da istenmeyen ve taraftarın hedefinde olan isim Tarık Çamdal'ı gündemine aldı.

Fanatik'in haberine göre, 2014'te Sarı-Kırmızılı kulübe Eskişehirspor'dan 4 Milyon 750 Bin Avro bonservis bedeliyle transfer edilen sağ bek, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'un gündeminde yer alıyor.

Oyuncunun transferinde en büyük problemse yüksek maaşı. Kalırsa Galatasaray'dan yıllık 1 Milyon 650 Bin Avro gibi yüksek maaş alan Çamdal'ın transferinde şu anlık engel olarak yer alırken, Karadeniz ekibinin nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu. Teknik direktör İbrahim Üzülmez’in takımında görmeyi istediği Tarık'ın takımıyla görüşmelerin başlandığı da iddia edildi.

Deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın Tarık Çamdal'ın geleceği için sarf ettikleri sözler oyuncu ile bu sene içerisinde yolların ayrılacağını güçlendiriyor.

Fatih Terim genç oyuncu için, "27 yaşındasın, yeteneklisin ve önünde uzun bir kariyer var. 4 yıldır Galatasaray'dasın. Kulüp şampiyonluklar yaşamanı sağladı. Sana da yakışır bir şekilde ayrılmak düşer. Kulübün UEFA kısıtları gereğince mali durumu ortada" diyerek, Çamdal'ı ikna etmeyi başarmıştı.

2. Başkan ne demişti ?

Sarı-Kırmızılıların 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak Tarık Çamdal'a takım bulacaklarını bu sözlerle ifade etmişti.

"Tarık Çamdal ile geçen görüştüm. 200 bin Avro tasarruf ettik ondan. Geleceğiyle ilgili kulüp arıyorum. Belki, Almanya'ya gidecek. 1 sene daha oynamazsa kendisine bir daha kulüp bulamayabilir. Benim de yardımlarımla bu sene kendine bir takım bulacak."

Taraftar Islıklamıştı

Sezon içinde lig maçlarında şans bulamayan ve oynadığı kupa karşılaşmalarında ise performansı nedeniyle büyük tepki toplayan Tarık Çamdal'ın şampiyonl kutlamalarında ismi okunduğunda, tribünler futbolcuya büyük tepki göstermişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler