Mourinho'dan oyuncularına: Tatili kısa kesin

Portekizli menajer, Dünya Kupası'nın ardından tatil yapan oyuncularının bir an önce takıma dönmesini istedi.

Yayınlanma: 30.07.2018 - 14:24
Mourinho'dan oyuncularına: Tatili kısa kesin
Abone Ol google-news

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını ABD'de sürdüren ve son olarak özel maçta Liverpool'a 4-1 mağlup olan Manchester United'da menajer Jose Mourinho, bir kez daha Dünya Kupası'nda forma giyen oyuncularından henüz faydalanamadığından yakındı.

Paul Pogba, Romelu Lukaku, Marouane Fellaini ve Jesse Lingard'ın Dünya Kupası sonrası hâlâ tatilde olduğunu hatırlatan Mourinho, "Oyuncularım bu tatili sonuna kadar hak etti. Ancak umuyorum ki Marcus Rashford ve Phil Jones'u örnek alıp tatillerini biraz kısa keserler ve en yakın zamanda aramıza dönerler. Zira sezon başladığında bizi oldukça zorlu rakipler bekliyor." dedi.

Premier League'in başlamasına 11 gün kalmışken Manchester United'da henüz antrenmana çıkmayan oyuncuların, Leicester City ile oynanacak ilk hafta maçında forma giyip giymeyecekleri de merak konusu. 2013 yılından bu yana süren şampiyonluk hasretini dindirmeyi arzulayan kırmızı şeytanlarda sakatlıkları bulunan Nemanja Matic, Chris Smalling, Marcos Rojo ve Antonio Valencia'nın da sezon açılışını kaçırma ihtimali bulunuyor.

Kaynak: Eurosport


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler