Tesislerde Comolli rüzgarı

Yeni yapılanmaya giren Fenerbahçe'de değişim rüzgarları her alanda esmeye devam ediyor. Değişim sadece A takım da değil, genç yeteneklerin çıktığı alt yapıda da devam ediyor.

Yayınlanma: 30.07.2018 - 16:47
Tesislerde Comolli rüzgarı
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan olarak seçilmesinin ardından büyük değişime imza atılırken takımın kontrol mekanızmasını elinde tutarak şekil veren Damien Comolli, Sarı-Lacivertlilerin hedefleri doğrultusunda yurt dışında transfer görüşmelerini devam ettirirken İstanbul'daki günlerinde de altyapıya genç yeteneklere önem vermeye devam ediyor.

Sarı-Lacivertli takımın alt yapı çalışmalarını yürüttüğü Dereağzı Tesisleri'nde gerçekleşen antreman ve maçlar sırasında sahadaki oyuncuları tribünden takip eden kişilerin oyuncuları etkilediğini düşünen Comolli, yeni bir kuralla değişim değneğini eline aldı.

Oyuncuların aileleri dahil antremanların kalabalık önünde yapılmasının oyunculara zarar verdiğini düşünen Fransız çalıştırıcı, bundan sonra antremanlara izleyicilerin alınmamasını istedi. Oyuncuların gelişiminin daha olumlu olması açısından bu kararı aldığı belirtilen Comolli'nin önümüzde ki günlerde resmi müsabakalarda da tribün kısıtlamasına gideceği konuşulanlar arasında.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler