Yasin Öztekin: İnşallah Galatasaray’a gol atarım

Galatasaray'la sözleşmesi bitmesinin ardından Göztepe'ye giden Yasin Öztekin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 31.07.2018 - 13:54
Yasin Öztekin: İnşallah Galatasaray’a gol atarım
Abone Ol google-news

Yeni Asır gazetesinden Burak Hakerler’e açıklamalarda bulunan eski Galatasaraylı Yasin Öztekin, geçmiş günlerin geride kaldığını belirterek oynadığı maçta Galatasaray'a gol atmak istediğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formsıyla şampiyonluk sevinci yaşadıktan sonra sözleşme yenilenmeyen ve İzmir temsilcisi Göztepe ile anlaşan Yasin Öztekin, yeni takımının Hollanda kampında açıklamalarda bulundu. Göztepe'yi tercih nedeninden G.Saray ile olan ayrılık sürecine kadar birçok konuda önemli açıklamalar yapan yıldız futbolcu "Şimdi Göztepe zamanı" diyerek kariyerinde yepyeni bir sayfa açtığını dile getirdi.

EN ÇOK STAT ETKİLEDİ

Göztepe'yi tercih nedeninin başkan Mehmet Sepil'in projeleri olduğunu belirten Yasin, "Beni en çok etkileyen yeni stadı oldu. Hem şehrin içinde, Göztepe taraftarını da düşünürsek o stat bittiğinde şampiyonluğa bile oynayabiliriz. Seneye stat bitecek bu yıl Avrupa'ya gidersek muhteşem olur. Yeni stat ile her şey olabilir. Avrupa'ya da oynayabilirsin. Taraftarı var, tesisleri var, stadın da bitiyor. Hiçbir engel yok" ifadelerini kullandı.

YENİ TEKLİF YAPMADILAR

Galatasaray'da sözleşmesi bittikten sonra kalması yönünde herhangi bir talep gelmediğini belirten yıldız isim "Akıllı bir insan düşündüğünde Galatasaray'da 160 tane maça çıkmışım. Süper Lig'e bakarsanız 4 senede benden daha fazla maçı, asisti, benden daha çok gol atan kanat oyuncusu var mı bilmiyorum. Belki 3-5 tane vardır. Bir yerde 3-4 sene oynadığında, "Yasin sözleşmeni 2-3 sene daha uzatalım" derler. Ama öyle bir şey olmadı. 4 sene oynadım, 6 tane kupam var. İyi ki de oynamışım" dedi.

İNŞALLAH G.SARAY'A GOL ATARIM

'Doğru zamanda, doğru yerdeyim' diyen Yasin sözlerini şöyle sürdürdü: "Şimdi Göztepe zamanı. Ekmeğimi artık burada kazanacağım. Ben Galatasaray'a karşı da oynasam sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Galatasaray'da 4 sene oynadım geçti, gitti ve bitti. Sahaya çıkarsam inşallah 1-2 gol atarım"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler