Transferin son gününde hareketli saatler

Transfer sezonunun bitmesine saatler kala İstansul devlerinde hareketli saatler yaşanıyor.

Yayınlanma: 31.08.2018 - 17:23
Abone Ol google-news

Bafetimbi Gomis ayrıldıktan sonra golcü arayışı içerisinde olan Galatasaray temasa geçtiği birçok isimden olumsuz geri dönüş alırken rotayı Spor Toto Süper Lig'e çevirmişti. Beşiktaş'ın yüksek yıllık maaçı nedeniyle elden çıkarmak sitediği Vagner Love için ezeli rakip Galatasaray devreye girdi. Galatasaray, ilk etapta oyuncunun bonservisini bedelsiz bir şekilde Beşiktaş'tan istedi ancak Siyah-Beyazlı takım 1,5 milyon euro talep etti. Ardından Vagner Love devreye girerek alacaklarına karşılık bonservisini alma konusunda Beşiktaş ile anlaştı. Galatasaray bu sayede oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katacak ve 2 yıllık sözleşme imzalanacak. Brezilyalı golcünün de açık bir şekilde Galatasaray'a gitmek istediğini Beşiktaşlı yetkililere ilettiği ortaya çıktı. Sarı kırmıızlılar ayrıca Akhisar forması giyen milli sol bek Ömer Bayram için kulübü ve oyuncuyla anlaşma sağladı. 

Fenerbahçe'de Giuliano'nun transferi sonrası başlayan 10 numara transferi arayışları son buldu. Transferin son gününde Lille'den Yassine Benzia ile anlaşma sağlandı. Futbolcu da sosyal medya hesabından Türkiye'ye doğru yola çıktığını duyuran paylaşım yaptı. 

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren forma şansı bulamayan ve sarı kırmızılı kulüple sözleşmesini fesheden Tolga Ciğerci, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. Sarı lacivertliler bonservisi elinde olan Tolga Ciğerci ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Beşiktaş'ta transferin son gününde Burak Yılmaz gelişmesi yaşanıyor. Bir süredir oyuncuyla ilgilenen siyah beyazlılar resmi olarak Trabzonspor ile görüşmelere başladı. Beşiktaş, bordo mavili kulüple bonservis konusunda anlaşma sağlarsa Burak Yılmaz imzayı atacak. 

Siyah-Beyazlıların yeni yıldızı Sırp oyuncu Adem Ljajic, İstanbul'a geldi. Beşiktaş, Adem Ljajic için Torino kulübüne 1,25 milyon Euro kiralama ücreti ödeyecek. Adem Ljajic'e yıllık 2,25 milyon Euro verecek olan Beşiktaş, 6,5 milyon Euro bedelle oyuncuyu satın alabilecek. Beşiktaş'ın opsiyon maddesi ise anlaşmaya göre zorunlu olacak. Beşiktaş ilk 3'te yer alırsa, Adem Ljajic, 20 maçta en az 45 dakika oynarsa, Beşiktaş 6,5 milyon Euro'luk opsiyonu kullanmak zorunda. Siyah-Beyazlılar bu opsiyon maddesini kullanmak durumunda kalırsa oyuncuyla 3 yıllık sözleşme yapılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler