Çare yine Terim

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, milli maç arasında Florya'da önemli bir mesai harcıyor.

Yayınlanma: 04.09.2018 - 11:03
Çare yine Terim
Abone Ol google-news
Galatasaray’da 4-0’lık Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Fatih Terim, yaklaşan Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde camiada oluşan olumsuz havadan takımı sıyırmak adına milli maç arasında önemli bir mesai harcıyor. Geçen sezon Todur’la yolların ayrılmasının ardından görevi kabul eden ve futbolcudan, taraftara, yönetimden tüm camiaya Sarı-Kırmızılıları tek bir hedefe kilitleyip 21. şampiyonluğun kazanılmasında pay sahibi olan tecrübeli çalıştırıcı yeniden kolları sıvadı. UEFA’nın getirdiği Finansal Fair-Play kriterleri, kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılar, transfer döneminde istenen oyuncuların kadroya katılamaması gibi sorunlarla boğuşan Fatih Terim ve ekibi, mevcut şartlarda başarıyı getirmek adına yoğun bir çalışmanın içinde.. Tecrübeli hocanın, Florya’da kurmaylarıyla beraber durum değerlendirmesinde bulunduğu ve elindeki kadrodan maksimum verimi alabilmek adına yeni planları hazırladığı öğrenildi.  
 
ÖMER ŞOKU
Galatasaray’ın transfer döneminin son günü Akhisarspor’dan kadrosuna kattığı sol bek Ömer Bayram sakatlandı. A Milli Takım kadrosuna da davet edilen 27 yaşındaki oyuncunun ayak bileğinin burkulduğu açıklandı. Sarı-Kırmızılı kulüp, Ömer’in ligi verilen milli aranın ardından takımla çalışmalara katılacağını bildirirken, bu sürenin 1 ayı bulabileceği kaydedildi. 
 
CENGİZ KONUŞACAK
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün saat 21.00’de TRT Spor’da katılacağı programda gündemle ilgili açıklamalarda bulunacak. Özellikle yapılacağı söylenmesine karşın forvet transferinin gerçekleştirilmemesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı taraftarlardan tepki alan Cengiz’in bu konunun yanı sıra kulüp gündemiyle ilgili açıklamaları merak konusu. 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler