Fenerbahçe Rize'de fırtınaya yakalandı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olarak kötü gidişatına dur diyemedi.

Yayınlanma: 30.09.2018 - 20:50
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kotü gidişata dur demek isteyen Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'a Muriqi, Umar ve Samudio'nun golleriyle 3-0 mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler ligde geride kalan 7 haftada 7 puanda kaldı.

Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde ise Volkan Demirel, Mauricio Isla, İsmail Köybaşı, Eljif Elmas, Michael Frey, Oğuz Kağan Güçtekin, Mehmet Ekici, Barış Alıcı, Mathieu Valbuena ve Yiğithan Güveli oturdu.

Seyirciden maça ilgi
Çaykur Didi Stadı'nda oynanan mücadeleye her iki takım taraftarı da büyük ilgi gösterdi. Fenerbahçe taraftarlarına ayrılan 783 bilet tükenirken ev sahibi ekibe yaklaşık 10 bin taraftar destek verdi. Öte yandan Çaykur Rizespor'a Mardin'den gelen taraftarlardan destek geldi. Bölge halkı ile gönül köprüsü oluşturulması için kurulan Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği maça gelerek yeşil-mavili ekibe destek verdi.

Okan Buruk ilk maçına çıktı
Çaykur Rizespor ile geçtiğimiz hafta sözleşme imzalayan Okan Buruk, Süper Lig'de ilk kez takımının başında sahada yerini aldı. Sezon öncesi Akhisarspor ile yollarını ayıran Okan Buruk, yeşil-mavili ekipte ilk sınavını Fenerbahçe'ye karşı verdi.

141 maç sonra ilk kez
F.Bahçe ligdeki kötü gidişata dur deme amacıyla çıktığı Rize deplasmanının ilk 45 dakikasında çok kötü bir futbol sergiledi ve 3-0 yenik durumda kapattı. Bu sonuçla Sarı-Lacivertliler 141 maç sonra ilk kez ilk yarıda kalesinde 3 gol görmüş oldu. F.Bahçe en son 23 Ağustos 2010’da Trabzonspor deplasmanının ilk yarısında üç gol yemişti (Aykut Kocaman’ın ilk deplasman maçı).

Koç soyunma odasına indi
12 dakika içinde kalesinde 3 gol gören Sarı-Lacivertli oyuncular, ilk yarının bitimiyle moralleri son derece bozuk bir şekilde soyunma odasına gitti. Oynanan futbola çok sinirlenen başkan Ali Koç’un soyunma odasına inerek takımla kısa bir konuşma yaptığı öğrenildi.

ÇAYKUR RİZE: 3 - FENERBAHÇE: 0
STAT: Çaykur Didi (Rize)
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Ç.RİZE: Gökhan, Orhan, Brabec (dk. 60 Jach), Saadane, Mehmet Uslu, Ali, Musa (dk. 62 Abdullah), Samudio (dk. 80 Robin Yalçın), Boldrin, Umar, Muriqi
FENERBAHÇE: Harun, Şener (dk. 71 Barış Alıcı), Neustadter, Reyes, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Ayew, Benzia (dk. 80 Eljif Elmas), Aatif (dk. 46 Frey), Slimani
GOLLER: Dk. 30 Muriqi, dk. 35 Umar, dk. 41 Samudio
SARI KARTLAR: Saadane (Ç.Rize), Benzia (F.Bahçe)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler