Cocu: Çok kötü durumdayız

Çaykur Rizespor'a 3-0 yenilerek taraftarını şoke eden Fenerbahçe'nin hocası Phillip Cocu, açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 30.09.2018 - 21:33
Cocu: Çok kötü durumdayız
Abone Ol google-news

Cocu'nun söylediklerinden satır başları şöyle:

"İlk yarı bir utançtı. Kendimizi sahaya yansıtmamız ve sunduklarımız utanılacak bir durum sergiledi. Rize'nin bu akşamki isteğini, tutkusunu ve her ikili mücadeledeki kararlılıklarını görüyorum, bir de bizim takıma bakıyorum, 12 dakikada 3 gol yedik, inanılmaz."

"İkinci yarıda daha iyiydik ama 3-0 yenik durumdaydık. Fenerbahçe gibi bir kulüp için çok çok kötü bir durumdayız, bunu fark etmek zorundayız. Taraftarlarımızdan özür diliyorum, bugün yine bizi desteklediler ama hiçbir şey veremedik karşılığında. Üzücü bir akşam."

"Çok kısa bir zamanda maçı rakibe verip art arda goller yemişiz. İlk yarıdaki oyun kabul edilemez. Bizim şu an kesinlikle böyle oynama lüksümüz yok."

'Futbolun şöyle bir parçası vardır. Sadece büyük takımlarla oynanan maçlarda değil her maçta aynı isteği göstermeniz lazım, buna ihtiyacımız var. O isteği her maç sergilemeliyiz, iyi oynarsınız, kötü oynarsınız başka bir tarafı. O arzuyu ve isteği bugün gösteremedik"

"Kulübün şu an ne durumda olduğunu düşünürsek çok kötü bir akşamdı bizim için. Çok berbat bir durumdayız, kötü bir durumdayız. Yarın kafalarımızı toplayıp bir araya geleceğiz ve yolumuza devam edeceğiz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler