Ersun Yanal: Kulübümüzün...

Hem ligde hem Avrupa'da zor günler geçiren Fenerbahçe'de Hollandalı çalıştırıcı Phillip Cocu'yla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kulislerde Ersun Yanal'ın adı öne çıkarken tecrübeli teknik adam bir son dakika açıklaması yaptı. Ersun Yanal'ın açıklamasında kullandığı ifade ise dikkatleri çekti!

Yayınlanma: 02.10.2018 - 15:01
Ersun Yanal: Kulübümüzün...
Abone Ol google-news

Sezona Şampiyonlar Ligi'nden elenerek başlayan Fenerbahçe, lige de kötü bir giriş yapmış ve ilk 4 haftada 3 mağlubiyet yaşamıştı. Atiker Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönerek yara saran sarı-lacivertliler sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'e 4-1 kaybetmiş ve ardından Beşiktaş'la evinde 1-1 berabere kalmıştı. Fenerbahçe, ligin 7. haftasında Çaykur Rizespor'a da 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, Cocu yönetimindeki 10. resmi maçında 6. mağlubiyetini aldı.

Ali Koç, Rizespor deplasmanında taraftarın yanına giderek onlardan özür diledi ve "Öyle ya da böyle düzelecek. Size çektirdiğimiz eziyetten dolayı özür diliyorum.Dediğiniz gibi bu kutsal forma herkese nasip olmaz. Bunlar o formanın ağırlığının farkında değiller. Sabredin de demiyorum size. Mahcubum, özür dilerim." demişti.

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için adı geçen Ersun Yanal, "Comolli ile çalışmam" ya da Fenerbahçe hakkında "yakın çevresine" yaptığı iddia edilen açıklamaları yalanladı.

Sporx'te yer alan habere göre Fenerbahçe hakkında hiçbir açıklamada bulunmayacağını ifade eden Ersun Yanal, "Kulübümüzün içinde bulunduğu böylesine hassas bir süreçte tarafımdan hiçbir konuda sözlü ya da yazılı beyan ve açıklama olmamıştır, olmayacaktır" dedi.

Ersun Yanal'ın yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den söz ederken, "Kulübümüzün" ifadesi dikkatlerden kaçmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler