Tolgay Arslan gerçeği!

Beşiktaş'ta Sivasspor maçında kadroya alınmayan Tolgay Arslan'ın teknik heyet ve yönetim ile arasında geçenler ortaya çıktı.

Yayınlanma: 13.11.2018 - 15:52
Tolgay Arslan gerçeği!
Abone Ol google-news

"Etli pilav" olayı geçen sene yaşandı

Yıldız futbolcunun tribüne gönderilmesinin ardından son Başakşehir maçının devre arasında yemek yediği için teknik direktör Şenol Güneş'le tartıştığı iddası gündeme geldi. Ancak olayın geçen sezonki maçta yaşandığı ortaya çıktı.

Krizin nedeni borç yapılandırması

Yine yıldız oyuncunun alacağının gecikmesinden dolayı kulübü şikayet etmesi de konuşulan bir diğer konu oldu. Tolgay Arslan'ın alacaklarına karşı yönetimin tüm oyunculara önerdiği ve kabul ettirdiği borç yapılandırmasına karşı gösterdiği tutum, ipleri koparma getiren konu oldu.

Tolgay Arslan: "Hepsini isterim..."

Teknik direktör Şenol Güneş'in sezon başında kendisine ve yönetime "satabilirsiniz" diyerek görüş bildirdiği Tolgay Arslan'ın yönetimin "Alacağını dört eşit taksitte ödeyelim sende bu yapılandırmaya onay vererek borçsuzluk kağıdını imzala" teklifini "Hepsini peşin isterim, yapılandırmam" dediği iddia edildi. Tolgay Arslan'ın bu tutumu hem yönetimi hem de teknik heyetin tepkisine neden oldu.(Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler