Fatih Terim: Herkes bedel ödemeli

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Lokomotiv Moskova maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 27.11.2018 - 18:31
Abone Ol google-news

Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Moskova'daki diğer iki maçta hava daha iyiydi ama bu mevsimde de burada böyle soğuk bir havayı bekliyorduk. Futbolda maalesef kar yağdı, saha kaydı, soğuk veya sıcak deme lüksüne sahip değiliz. Adapte olmaya çalışacağız."

"Yuri Semin, Rus futbolunun çok önemli bir ismi. Takdir ettiğim, deneyimli bir hoca. Sözleri için kendisine teşekkür ederim."

"3'lü veya 4'lü veya 5'li... Numaralara çok takılmayın. Oyun felsefesimiz, oyun anlayışımız, neler yapmak istediklerimiz daha belirleyici olacaktır. Nagatomo ve diğer oyuncuların durumlarına yarın karar vereceğim."

"Bizde zaten bu tip eksik oyuncu sayısı fazla. Sahaya 11 kişi çıkacağız, ondan emin olabilirsiniz. En başta Belhanda yok. İlk maçta oynayan Emre yok, Sinan yok, bunlar net olarak yok. Bugünkü antrenmandan sonra Yuto da olmayabilir. Doktoru tek korkusunun soğuk olduğunu söylemişti. Eh, Moskova da soğuk."

"Sakatlarımız fazla, Allah beterinden saklasın. Yarın hem Rodrigues, hem Donk, hem Ndiaye oynayacaklar."

"Alınamayan turnuvaların, gidilemeyen turnuvaların sorumluları 8-10 sene görevde kalırken, ceza oyunculara ve hocalara kesiliyor. Rahatsızım. Verilen cezalar beni daha da hırslandırdı. İlk defa Türkiye bana ve kulübüme verilen bir cezayı müşterek bir şekilde ağır gördü. Herkes bir bedel ödemeli."



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler