Slimani: Enerjimi farklı bölgelerde harcıyorum

13 haftada sadece bir gole imza atan ve hedefteki isim olan Fenerbahçe santrforu Islam Slimani kendisini savundu. Slimani, yeterince top alamadığından yakındı.

Yayınlanma: 28.11.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin kadrosunda bulunan Faslı; Aatif ve Dirar ile Cezayirli; Benzia ve Slimani yarardan çok başarısızlıkları ile öne çıkıyor. Eleştirilerin odağındaki Slimani ise sistemden yakınıyor. 13 haftada sadece bir gole imza atan Slimani eleştiriler karşısında kendini savundu. Cezayirli futbolcu oyun sistemi ve kendisine yeteri kadar top gelmemesinden yakınırken, enerjisini gol noktaları yerine daha çok farklı bölgelerde harcamak zorunda kaldığını ifade etti.

Harun kurtarıyor ama...

Takım halinde savunmada sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, 13 maçta 17 gol yedi. Geldiği günden bu yana 9 maçta Sarı-Lacivertlilerin kalesine geçen Harun da 14 gole engel olamadı. Ancak takım halinde yaşanan çöküş, 29 yaşındaki kalecinin olumlu hareketlerine de gölge düşürdü. Harun, maç başına 1.5 gol yedi. Buna karşın kurtarış yüzdeleriyle de öne çıktı. Maç başına Fenerbahçe kalesine en az 6 şut gelirken, Harun en az 4 şut kurtarışıyla dikkat çekti. Harun Tekin, Trabzonspor maçında da biri penaltı olmak üzere 6 şut çıkarırken, en iyi maçlarından birini oynadı. Tecrübeli eldiven ligde yüzde 73’lük bir kurtarış oranı tuttururken, buna rağmen takımın başarısızlığı nedeniyle sınıfta kaldı.

Sigorta sponsorluğu anlaşması

F.Bahçe Kulübü ile HDI Sigorta arasında “Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Resmi Sigorta Sponsorluğu” anlaşması yapılacak. İmza töreni, bugün Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenecek. Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ve HDI Sigorta A.Ş. Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’nun katılımlarıyla düzenlenecek tören 11.00’de başlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler