Kartal Norveç'i yaktı!

Maçın ilk 6 dakikasında 2-0 geriye düşen ve son derece etkisiz bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, ikinci yarıda kendine geldi. Maçı 3-2 kazanarak muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Yayınlanma: 30.11.2018 - 00:14
Abone Ol google-news

Love'dan sevgilerle

Skor 2-0 Beşiktaş aleyhineyken oyuna giren Vagner Love, maçın 66. dakikasında attığı golle skoru 2-2'ye getirdi ve Kara Kartal'ın dönüşünde büyük pay sahibi oldu. Love, attığı golle UEFA Avrupa Ligi'ndeki gol sayısını dörde çıkardı. 

Lens kahraman oldu!

Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens, 62. dakikada attığı harika golle farkı 1'e indirdi ve geri dönüşün başlangıcını yaptı. Hollandalı, maçın 90. dakikasında attığı golle skoru 3-2'ye getirdi ve galibiyetin mimarı oldu.

Karius'tan hatalar zinciri

Maçın henüz başında 2-0 geriye düşen Beşiktaş'ta Alman kaleci Loris Karius'un hataları dikkat çekti. 47. saniyede gelen ilk golde hatalı çıkış yapan Karius, ikinci golde ise önde yakalandı ve uzak mesafeden gelen aşırtma golüne engel olamadı. 25 yaşındaki kaleci, maçın kalanında da gergin ve heyecanlı göründü, basit hatalar yaptı.

Sarpsborg'un boşu yok

UEFA Avrupa Ligi'nde ön elemeler dahil bu sezonki 13. maçını oynayan Norveç ekibi Sarpsborg, bu karşılaşmaların hepsinde gol bulmayı başardı. Turnuvaya 1. Ön Eleme Turu'ndan katılan Sarpsborg, IBV, St. Gallen, Rijeka ve Maccabi Tel Aviv'i eleyerek grup aşamasına geldi. 

Grubun diğer maçında eşitlik bozulmadı

UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu'nun diğer maçında Malmö ve Genk, İsveç'te 2-2 berabere kaldı. Genk, maçın ilk yarısını önde bitirse de Malmö'nün 65 ve 67. dakikada bulduğu gollere engel olamadı ve 2-2'lik skora razı oldu.

Maçtan Dakikalar

1. dakikada Heintz'ın savunma arkasına attığı topa Muhammed çok iyi hareketlendi. Karius'un hatalı çıkışını affetmeyen golcü oyuncu daha ilk dakikadan takımını öne geçirdi: 1-0

6. dakikada Nielsen'in verdiği pas ile uzaktan sert bir şut çeken Heintz, Karius'u avlıyor ve farkı ikiye çıkardı: 2-0

12. dakikada Sarpsborg sağ kanattan çok etkili geldi. Ceza sahasında boş durumda olan Heintz'ın kafa vuruşunu Karius harika çıkardı.

21. dakikada Lens kendi yarı sahasından çıkarak topu sol kanada yolladı. Topla buluşan Ljajic, Adriano'ya pas verdi. Ceza sahasının dışından sert bir şut çıkartan Brezilyalı oyuncunun vuruşunu kaleci kornere son anda çeldi

24. dakikada Sarpsborg bir kez daha duran toptan çok önemli bir pozisyon yakaladı. Thomassen'in kafa vuruşu yandan auta çıktı.

36. dakikada Beşiktaş'ın top kaybı sonrası 6 oyuncuyla kontra atağa çıkan Sarpsborg sağ kanattan etkili geldi. Açılan ortaya kafa vuruşu yapan Mortensen'in vuruşu yandan auta çıktı.

62. dakikada sol köşeden kullanılan kornerden sonra seken top Ljajic'in önünde kaldı. Sırp oyuncu, vuruş şansını kaybedince topu Lens ile buluşturdu. Topu ayağının içiyle uzak direğe yollayan Lens, farkı bire indirdi: 2-1

66. dakikada sağ kanattan hızlı bir şekilde topu rakip ceza sahasına yakın bir noktaya getiren Lens, içeride bulunan Vagner Love'a topu kesti. Golcü oyuncu çok şık bir dokunuşla topu filelere gönderdi ve Beşiktaş beraberliği yakaladı: 2-2

90. dakikada sağ kanatta topu alan Lens, önde yakalanan kalecinin üstünden aşırdı ve Beşiktaş'ın galibiyet golünü attı: 2-3

SARPSBORG 2-2 BEŞİKTAŞ
STAT: Sarpsborg Stadion
HAKEMLER: H.Lechner, A.Heidenreich, 
BEŞİKTAŞ: Karius, Adriano (Dk.78 Fatih Aksoy), Necip, Vida, Caner, Dorukhan, Oğuzhan, Ljajic, Lens (Dk.90 Erdem Seçgin), Mustafa, Larin (Dk.58 Love)
SARPSBORG: Vasyutin, Tveita, Horn, Tamm, Thomassen, Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Heintz (Dk.68 Askar), Muhammed (Dk.86 Larsen), Mortensen
SARI KARTLAR: Ljajic, Fatih, Oğuzhan (Beşiktaş)
GOLLER: Dk.1 Muhammed, dk.6 Heintz (Sarpsborg), dk.62, dk.90 Lens, dk.66 Love (Beşiktaş)





Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler