Galatasaray farkın açılmasına izin vermedi

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Medipol Başakşehir ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı.

Yayınlanma: 15.12.2018 - 21:01
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Medipol Başakşehir ile Galatasaray, İrfan Can Kahveci ve Eren Derdiyok'un karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

Cezaları biten futbolcular sahada

Galatasaray'da cezaları nedeniyle Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta forma giyemeyen Badou Ndiaye, Serdar Aziz ve Fernando Reges, Medipol Başakşehir maçında ilk 11'de görev yaptı.

Ligde 11. haftadaki Fenerbahçe derbisinden sonra 5 maç men verilen Ndiaye, 13. haftadaki Atiker Konyaspor müsabakasından sonra 3 maç ceza alan Serdar Aziz ile sarı kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyen Fernando, cezalarını tamamladı ve Medipol Başakşehir maçının başlangıç kadrosunda yer aldı.

Terim locadan takip etti

Galatasaray'da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmayı locada takip etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK), Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile oynanan derbinin ardından toplamda 10 maç men cezası verdiği tecrübeli teknik adam, müsabakayı locadan izledi.

Bu arada İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, locada ziyarette bulunduğu Terim ile bir süre sohbet etti.

Galatasaraylı taraftarlardan Arda Turan'a tepki

Karşılaşmayı statta takip eden Galatasaraylı taraftarlar, Medipol Başakşehir'de forma giyen eski futbolcuları Arda Turan'a tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, kadroların anons edildiği bölümde Arda Turan'ın ismi okunduğunda yuhalayarak tepkilerini dile getirdi.

Arda Turan, karşılaşmada takımının yedekleri arasında yer aldı.

Rodrigues sakatlandı

Galatasaray'ın Yeşil Burun Adalı yıldız oyuncusu Garry Rodrigues, arka adalesinde sertleşme yaşadı ve maçın ikinci yarısında oyuna devam edemedi. Rodrigues'in yerine ikinci yarıda oyuna Selçuk İnan dahil oldu.

4 maçtır 3 puan alamıyor

Sarı-kırmızılılar, bu maçtan önce ligde oynadığı 3 müsabakada da galibiyet elde edememişti. Ligde en son 12. haftada Kayserispor’u mağlup eden Aslan, daha sonra oynadığı 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Galatasaray, Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir ile berabere kalırken, Beşiktaş’a yenildi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 1 - GALATASARAY: 1
STAT: 3. İstanbul Fatih Terim
HAKEMLER: Ümit Öztürk, Asım Yusuf Öz, Osman Gökhan Bilir, Barış Şimşek (VAR)
M. BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Mahmut, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Emre, Visca, Mossoro (90+3 Soner), Napoleoni (dk. 67 Elia), Bajic (dk. 67 Adebayor)
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Ozan, Serdar, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Onyekuru, Feghouli, Rodrigues (dk. 46 Selçuk), Eren (dk. 83 Linnes)
GOLLER: Dk. 18 İrfan Can, dk. 30 Eren (pen.)
SARI KARTLAR: Emre, Mahmut, Epureanu, Caiçara (M. Başakşehir); Serdar, Fernando (G.Saray)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler