Ahmet Ağaoğlu: Burak ve Onur gündemde değil

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports'a verdiği özel röportajda merak edilen soruları yanıtladı.

Yayınlanma: 19.12.2018 - 19:59
Abone Ol google-news

Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Biz transfer yaparak değil, indirime giderek bugünkü noktaya geldik. 35 milyon Euro'luk bir kadro maliyetinden 11 milyon Euro'ya indik. Takviye olacak. 1461 Trabzon ve U21'den 4-6 oyuncuyu A Takım kadrosuna katmayı planlıyoruz. Takas şu anda gündemde yok."

"Onur ve Burak'la alakalı olarak süresiz kadro dışı kararı çıktı, uygulandı ve bitti. Şu anda Onur ve Burak konusu gündemde değil. İkisinin de toplam 4 Milyon Euro için çektiği ihtar var. 4 Ocak'a kadar alacakları ödenir ve serbest kalma gibi bir durum olmaz."

"Oyuncuları isteyen kulüp teklifini yapar. Biz de yönetim kurulu olarak karar veririz. Transferin son gününde Burak için Beşiktaş'ın ciddi bir girişimi vardı ama ekonomik olarak bizi tatmin etmediği için kabul etmedik. Şu anda bize ulaşan bir teklif de yok."

"VAR'daki hakemlerin pozisyonları çok daha iyi analiz etmeleri lazım. VAR'lık 3 maçımızda 6 puan kaybettik. İnşallah ileride sistem tamamen oturur ve gerektiği gibi kullanılmaya başlar. Bu tartışmalar da biter."

"Ali Koç maça geldi. İnsanlar diyor ki 'Ali Koç gelme cesareti gösterdi.' Ali Koç bu ülkedeki bir kente geldi. Neden bugüne kadar başkaları gelmedi? Benim gitmediğim stat yok. En son Beşiktaş maçında izlediğim yerin etrafındaki tüm Beşiktaşlılar beni tebrik ettiler."

"Kaleci Esteban'ın morali bozukmuş. Uğurcan kaleye geçinde hemen ihtar çekiyor. İhtarın bitiş süresi 21 Aralık ama alıyor çantasını gidiyor. Böyle takım sorumluluğunu idrak edemeyen oyuncularla yolları ayırmamız lazım."

"GS Store'a karşı yapılan olaydan sonra hemen sayın başkan Mustafa Cengiz'i arayıp üzüntülerimi ilettim. Olmaması gereken bir şeydi ve olduğu için camia olarak üzüldük. Sadece sporun içinde kalmak isteyen bir camiayız."

"Trabzonspor'un kadro yapısı 15-16 milyon Euro ile sınırlı kalacak. İleriye dönük olarak futbolcu satışından para kazanan bir yapıda olacağız. Trabzonspor futbolcu madeninin üzerinde oturuyor. UEFA'ya Haziran ayında temiz bir dosya verme düşüncesindeyiz."

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler