Yanal'ın Soldado planı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kritik Antalyaspor deplasmanında santrforda İspanyol golcü Roberto Soldado'ya yer verecek.

Yayınlanma: 23.12.2018 - 11:19
Abone Ol google-news

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve adeta ligin dibine demir atan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal takımı içinde bulunduğu durumdan çıkarmak adına ekibiyle beraber Samandıra’da yoğun bir mesai yapıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, takıma yapılacak takviyelerin yanı sıra yolların ayrılması planlanan isimlerle ilgili de detaylı bir rapor hazırlarken Sarı-Lacivertlilerin hücum hattında bazı değişimlerin olacağı öğrenildi. Yanal’ın, haftalardır formsuz bir görüntü çizen Slimani’nin yerine 6 maçlık cezasını tamamlayan ve Türkiye Kupası’ndaki Giresunspor karşılaşmasında fileleri havalandıran Soldado’yu 11’e alacağı bildirildi. İspanyol forvetin, 1.5 aydır resmi maça çıkmamasına rağmen kendisine iyi baktığını ve fizik gücünün yerinde olduğunu belirten tecrübeli teknik adamın, deplasmandaki Antalyaspor mücadalesinde forvette Soldado’yu görevlendireceği kaydedildi. 

Ozan'a talipler

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Ozan Tufan'a Aytemiz Alanyaspor talip oldu. Akdeniz ekibi teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda Ozan Tufan için Fenerbahçe Kulübü'ne resmi teklifini sundu. Sarı-Lacivertli yönetimin, kadro dışındaki oyuncular ve transferle ilgili teknik direktör Ersun Yanal'la yapacağı durum değerlendirmesinin arından Ozan hakkındaki kararını vereceği öğrenildi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler