Damien Comolli öfkesi

F.Bahçe’nin eski yöneticisi Selim Soydan Ali Koç’tan sportif direktörü hemen göndermesini istedi.

Yayınlanma: 28.12.2018 - 11:42
Damien Comolli öfkesi
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım döneminde rahmetli Şadan Kalkavan ile birlikte futbol şubesini yürüten Selim Soydan, katıldığı televizyon programında başkan Ali Koç’tan sportif direktör Damien Comolli’yi göndermesini istedi. Soydan, Comolli’nin yapmış olduğu transferlerin hiçbirinin Fenerbahçe formasını giyecek oyuncular olmadığının altını çizerek, “Oynamayan futbolcu kötü futbolcudur” dedi.

Ali Koç’un arkasındayım
Selim Soydan, “Ali Koç’un dün olduğu gibi bugün de arkasındayım. Kendisi Fenerbahçe için şanstır. Ali Koç olmasaydı Fenerbahçe yabancılara satılıyordu. Kulübü kurtardı. Kendisi bu gerçeği söylemiyor; bu kadar büyük Fenerbahçeli. Bakıyorum Fenerbahçe düşmanlarına gün doğdu. Ali Koç’a hücum ediyorlar ama merak etmesinler bu furya geçer, bu takım düzlüğe çıkar. Kulüp elden gitseydi daha mı iyi olacaktı? Ali Koç’u kandırdılar. Comolli’ye büyük yetki verdi. Bilmediği, yapamadığı ortada. Hemen Comolli’yi göndermesi gerekir. Ülkesine yürüyerek gitsin, yolda kaybolsun; hatta buharlaşsın. Ali Koç’a hepimiz sahip çıkalım. Rakipler böyle güçlü bir başkanı kabul etmiyor. Herkes aşağıya çekmeye çalışıyor. Gelinen aşamada Ersun Yanal doğru tercih” şeklinde konuştu.

Diagne keşke alınsa
Değerlendirmelerine devam eden Soydan, “F.Bahçe’nin üç iyi transfer yapması gerekiyor. Benim gönlümde yatan üç isim var. Birincisi Sivasspor’lu Robinho, diğer ikisi de Kasımpaşa’da oynayan Trezeguet ve Mbaye Diagne. Üçü takımı büyük oranda değiştirir. Dışardan oyuncu bakmaya hiç gerek yok. Bu transferler gerçekleşir mi gerçekleşmez mi, kulüpler böyle bir süreçte parayı verirler mi vermezler mi bilemem ama en azından bir teşebbüse geçmekte fayda olur diye düşünüyorum” dedi.

Uçaktaki paylaşıma flaş karar
Antalyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Martin Skrtel’in uçaktan yaptığı paylaşıma taraftarın tepkisi büyük olmuştu. Slovak futbolcu bir süre sonra bu paylaşımı silmiş, fotoğrafta yer alan Roman Neustadter de güldüğü için özür dilemişti. Çok tartışılan o paylaşım sonrası Fenerbahçe Kulübü harekete geçerek devre arası kampında bu konuyla alakalı uyarıların yapılacağını duyurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler