Fatih Terim, Belhanda için kararını verdi

Devre arasında satılması gündeme gelen Galatasaray'ın Faslı yıldızı Belhanda ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Belhanda'nın takımda kalmasını istedi.

Yayınlanma: 02.01.2019 - 13:37
Abone Ol google-news

Galatasaray’da Emre Akbaba'nın sakatlığının uzaması, Belhanda'nın takımda kalma yolunu açtı. Sezon başında ayrılık ihtimali gündeme gelen Faslı futbolcu, anlaşma sağlanamayınca kalmıştı. Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart ile tepki çekse de daha sonra toparlanma sürecine giren Belhanda, takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncusunun takımda kalmasını isterken sadece yüksek bir teklif gelirse ayrılığa izin verilecek.

Galatasaray, ligde son iki sezonda Belhanda’nın ilk 11’de başladığı 37 maçın 27’sini kazandı, 4 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, Belhanda’nın oynadığı maçların 6’sında ise yenilgiye engel olamadı.

Faslı 10 numaranın son 2 sezonda ligde ilk 11’de olmadığı 14 maçta ise sarı-kırmızılı takımın karnesinde 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi yazıyor. Belhanda ile yüzde 73 kazanma oranına sahip Galatasaray’da Belhanda’sız bu oran yüzde 43’e düşüyor.

(Skor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler