Ersun Yanal: Hata lüksü yok

İkinci yarı hazırlıklarına başlayan F.Bahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, “Çok farklı bir takım izlettireceğiz” dedi

Yayınlanma: 03.01.2019 - 04:00
Ersun Yanal: Hata lüksü yok
Abone Ol google-news

İkinci yarı hazırlıklarına Samandıra Tesisleri’nde başlayan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, umut dolu konuşma yaptı. Yanal, “2019 yılı ile birlikte artık camiasını sevindiren çok farklı bir Fenerbahçe izlettireceğiz. Bunun garantisini veriyorum. Oyuncularımızla birlikte Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere üç cephede de camiaya layık olmaya çalışacağız. İşimiz çok zor. Ama tüm engelleri elele verip birlikte aşacağız. Artık hata yapma lüksümüz yok” ifadelerini kullandı.

FİNANSAL FAIR PLAY ENGELİ
F.Bahçe devre arasında orta alanın solu, orta saha, forvet ve stoper mevkilerine transfer yapmak istiyor. Ancak transfer dönemi oldukça zorlu geçiyor. Çünkü transferin önündeki en büyük engel mali fair play. Bu sezon zarar etmemesi gereken F.Bahçe bunun için transferde adımlarını çok dikkatli atıyor. Transferin önündeki ikinci engel ise yabancı kontenjanının aşırı dolu olması. Sarı-Lacivertli takımın kadrosunda şu anda lisansı çıkarılmayan Kameni ile birlikte 15 yabancı futbolcu var. Sarı-Lacivertlilerin transfer yapabilmek için bazı yabancı oyuncularla yollarını ayırması gerekiyor. Kameni, Slimani, Benzia gibi.

HEDEF YERLİ OYUNCU
Teknik heyet ve yönetim takım içindeki yerli oyuncu kalitesini artırma kararı aldı. Sarı-Lacivertli ekibin scoutları yurt içinde ve yurt dışında izledikleri futbolcuları yönetime ve teknik heyete rapor ediyor. Hedef, hem kadro derinliğini artırmak hem de yerli oyuncu kalitesini yükseltmek. Yönetim gelecek sezondan itibaren azalacak yabancı sayısını da dikkate alarak şimdiden kadroya katmayı planladığı yerli futbolcular için bire bir harekete geçmiş durumda.

SADIK İÇİN TAKAS ARTI PARA
Sarı-Lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği başarılı stoper Sadık Çiftpınar için Malatyaspor ile görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim başarılı stoper için takas artı para önerdi. Yeni Malatyaspor yönetimi Aatif ve 1 milyon Avro para istedi. Ancak Faslı oyuncu Aatif takımdan ayrılmayacağını yönetime iletti. Transfer şu an için çıkmaza girmiş gibi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler