Kartal'dan güzel başlangıç

İkinci yarının hazırlıklarına Antalya'da yaptığı kamp ile devam eden Beşiktaş ilk hazırlık maçında Helmond Sport ile karşı karşıya geldi.

Yayınlanma: 08.01.2019 - 20:08
Kartal'dan güzel başlangıç
Abone Ol google-news

Beşiktaş Antalya'daki ilk hazırlık maçında Hollanda 2. Lig ekibi Helmond Sport ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar Larin'in 66. dakikada kaydettiği golle mücadeleyi 1-0 kazandı. Beşiktaş ikinci hazırlık maçında yarın Afjet Afyonspor ile karşılaşacak.

Devre arası transfer döneminde Burak Yılmazve Isimat Mirin'i kadrosuna katan Beşiktaş hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar ilk hazırlık maçında Hollanda Ligi 2. lig ekibi Helmond Sport ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş Larin'in 66. dakikada kaydettiği golle mücadeleyi 1-0 kazandı. Beşiktaş ikinci hazırlık maçında Afjet Afyonspor ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Beşiktaş, ikinci yarıda sahada Utku Yuvakuran, Gökhan Gönül, Necip Uysal, Vida, Fatih Aksoy, Hutchinson, Medel, Lens, Marlon Bülent Üçüncü, Oğuzhan Aydoğan ve Larin 11’i ile yer aldı. Helmond Sport, karşılaşmanın 60. dakikasında 9 oyuncu değişikliği gerçekleştirdi.

İkinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlı ekip, müsabakanın 66. dakikasında Larin’in attığı golle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Beş oyuncu kadroda yoktu

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, Loris Karius, Adriano, Mustafa Pektemek ve Caner Erkin kadroda yer almadı.

Karşılaşmayı Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve az sayıda Beşiktaş taraftarı izledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler