Ersun Yanal: Kadronun güçsüz olduğunu düşünmüyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 10.01.2019 - 14:36
Ersun Yanal: Kadronun güçsüz olduğunu düşünmüyorum
Abone Ol google-news

Ersun Yanal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Oyuncularla birlikte birbirimize olan ihtiyaçlarımızı nasıl randımana dönüştürebiliriz onları konuşup, düşünüyoruz. Kampımız bu yönde geçiyor."

"Şu anki tablo Fenerbahçe'nin gücünü göstermiyor. 
Bence bu durumdan çıkacak güce sahibiz. Oyuncu kalitemiz de mevcut. Fenerbahçe sonuçlarla endeksli bir yer değil, biz de bunun farkındayız. Ayrıntıları yakalayıp ileriye taşıyacağız"

“Fenerbahçe’nin bu durumunu geriye döndürecek bir arkadaş grubu olan takımı ve bunu sağlayacak doğal gücü var. İkinci yarıda zaten bunu herkes görecek. Tablodaki bu durum bir ya da iki kez yaşanabilecek bir olasılıktı”

“Hiçkimse kötü şeyler olsun diye bir organizasyonun içinde olmaz. Fenerbahçe çok hızlı bir değişim içine girdi ve bu süratli değişim arzusu birarada olma durumunu sekteye uğrattı. Bunlar olağan şeyler.”

“Kurum aklı ve hafızasına olan bağlılık süreklilik sağlarsa, bunun üzerine yapılan planlanalar bir bina inşa eder gibi devam eder. Kurum hafızası kolay inşa edilmez ama kolay da kaybedilmez.”

"Sonucu etkileyen her faktörü, her ayrıntıyı değerlendirmek zorundayız. Bir yandan da bugüne yaşamak, değerlendirmek zorundayız. “Bizden önceki dönemde şunlar yapıldı, şunlar yapılmadı diye bahsetmekten yana değilim. Önemli olan şu ana dair yaptığımız tespitler. Kadronun güçsüz olduğu görüşüne katılmıyorum." 

"Oyuncularımızla aile gibiyiz. Vaktimizin büyük bölümü onlarla geçiyor. Hatta dost olarak dışarıda da vakit geçiriyoruz. Ancak iş disiplininizin çok yüksek olması gerekiyor. Öncelikle sağlık önemli. Onların devamlılığı için çok önemli. Bir futbolcunun 3,4,5 hafta takımdan uzak kalmaması gerekiyor. Bunlar için de dünyanın gelmiş olduğu teknolojinin aynısı Fenerbahçe’de kullanılıyor. Yorgunluğu ölçebiliyoruz."

“İdman sonrasında geri bildirimlerle her oyuncunun analiz raporlarını cep telefonlarına gönderiyoruz. Onların kendi durumlarını sürekli güncel olarak bilmesini önemsiyoruz.”

“İdmanda herhangi bir taktik planı hemen orada çizebiliyoruz, idmanda uygulanan taktik planın kaydını alıp çizilenle üst üste bindirerek idman sonrasında ne kadar birebir uygulayabilmişiz bunu takip edebiliyoruz.”

"Her şey aslında iletişimden geçiyor. Birbirimizi anlıyoruz, birbirimizi tanıyoruz. Herkes bir duygu bütünlüğü içinde görevini yapacak. İyice sentezlenmiş bir düşüncenin sonucunu almak için uygulamalarla devam ediyoruz."

"Bizim skora ihtiyacımız var. Özlenen sürecin ateşini yaktığımızda coşkunun tekrar ortaya çıkacağını düşünüyorum. Bunu bekleyen hazır bir kitle var. Bu sinerjinin rahatlıkla hissedileceğini düşünüyorum."

“Fenerbahçe’nin hedefleri şampiyonluktan daha ötesidir. Sahip olduğu değerler itibariyle herşeyiyle farklı bir camia burası. Buraya gelecek oyuncular konusunda ince eleyip sık dokumalıyız. Bu konuda isimler üzerinde çok fazla tartışılıyor ve çalışılıyor”

"Birçok haber çıkıyor, transfer söyleniyor. Fenerbahçe forması giyecek futbolcuları çok inceleyip sık dokumamız gerekiyor. Türk kulüpleri için tehlike kapıda; FFP."

"Transferin bitimine 21 gün var, daha başındayız ve emin olun ki Fenerbahçe'ye her anlamda katkı sağlayacak futbolcular üzerinde çalışıyoruz. Bunu yaparken ekonomik gerçekleri de göz önünde bulunduruyoruz"

 

 




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler