Şenol Güneş: Burak'tan iyisi Luis Suarez

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 11.01.2019 - 15:15
Şenol Güneş: Burak'tan iyisi Luis Suarez
Abone Ol google-news

Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Burak Yılmaz futbolu seviyor. Oynamayı seviyor, oynamaya hazır. Ait olduğu yere geldi. Her yerde başarılı oldu. Dünya yıldızı olabilecek düzeyde yeteneği var. Türkiye'de forvet derseniz Burak Yılmaz ve Cenk Tosun derim. Başka biri derseniz de dinlemek isterim. Burak Yılmaz'dan daha iyi forvet varsa, o da Luis Suarez'dir."

"Daha önce de buradaydı gönderildi. Tutulsaydı. O zaman öyle gerekiyordu, bugün böyle gerekiyor. Düşüşlerden bahsediliyor. Benim hakkımda da çok şey konuşuldu. Sabırlı olmak gerekiyor. Burak da sabırlı olacak."

"Burak'ı daha önce de istemiştim. Messi'yi de istiyorum ama alamıyorum. Günün birinde belki gelir. Başkana söyleyelim yarın görüşmelere başlasın."

"Burak'ın maliyeti Vagner Love'dan daha ucuz. Baba Hakkı, Seba gibi olamaz ama efsanelere layık olacaktır."

"Şu an bulunduğum yerden memnunum. Yıl sonunda mukavelem bitiyor. Yönetimden bir şey geldiğinde değerlendireceğim. Mutsuzum, sonuçtan mutsuzum. Düzeltmek için çalışacağız. Daha önce yaptık ve iyi bir izlenim bıraktık. Bu yıl daha cılız gözüküyoruz."

"Kendim için bir kulüpteki en uzun süreyi geçiriyorum. Kolay değil. Uzun süreler de yıpratır."

"Mukavele ile ilgili şu an bir şey yok. Ama temenniler ve beklentiler o yöndeyse oturur konuşuruz. Ama bugün hiç gitmeyecekmiş gibi çalışıyorum. Gittiğim zaman da saygıyla karşılarım. İyi bir izlenim bıraktığımızı düşünüyorum. O yüzden burada mutluyum."

"Başkanla fikir ayrılıklarımız oldu ama kavgamız olmadı. Keşke daha fazla fikir ayrılığımız olsa. Şu an mutluyum ama daha çok mutlu olmam için teklif gelirse konuşuruz."

"Ben çok uzun süredir Burak'la konuşmadım, speküle edilmesin diye. Daha önce Trabzonspor'la görüşürken başkan mesaj atmıştı 'Hocam sen Trabzonlusun karışma' diye. Karışsam alırdım zaten."

"Bir futbolcu hakkında düşüncemi söylerim, yönetim alır. Tolgay bizim için çok önemli bir futbolcu, çok iyi bir futbolcu. Ama oynamadığında mutsuz oluyor. Çevresini de mutsuz ediyor. Tolgay'a daha önce 'mutsuzsan oynatmayayım, gitmene de izin veriyorum' dedim ama geldi, hak etti ve oynadı."

"Gökhan Töre daha bile hazır durumda, çok da yetenekli. Ama oynaması lazım. "

"Vagner Love'ı, Mustafa Pektemek'i ve Güven Yalçın'ı oynattığımız yerde hem maddi hem de teknik açıdan yedek tutmayı mantıklı bulmuyorum. Kulüple görüşmeler yapıyor."

"Kadro dışılar arasında sadece Tolga hakkında yönetimle farklı düşünüyoruz. Kulüp içinde bir iki senedir şikayetler vardı. Bence kalması ve Utku'nun 6 aylığına kiralık gitmesi doğru olurdu. Kabul ederken üzüldüm ama oldu."

"Isimat-Mirin'i iki üç sene önce takip ederken hem pahalıydı hem de oynuyordu. Şimdi oldukça ucuza geldi. Oynamadığı için böyle oldu. Elimizdeki yedeklerden bile daha ucuz oldu. Takıma uyumunu sağlamaya çalışacağız. Uyumlu da bir yapısı var."

"Savunmada çok değişiklik yaptık ama zorunluluktan yaptık. Hatamız bu oldu. Takımımızda en çok yorulması gereken futbolcular hücumcular olmalı."

"Elimizdeki futbolcuların mevkilerini değiştirerek değerlendiriyoruz. Elimizdeki pahalı futbolculardan yararlanamadık, belki ucuz olduğu için Isimat-Mirin'den yararlanırız."

"Şener Özbayraklı'yı tanıyorum. Türkiye'deki iyi beklerden bir tanesi ama bir görüşmemiz yok. Tolgay'ın da Fenerbahçe ile görüştüğü yazılıyor, doğru mu bilmiyorum. Ama olursa takasla değil, parayla olur."

"Tolgay iyi bir futbolcu, transfer edilirken takas edilsin diye alınmadı."

 

 
 

 

 

 
 






 

 
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler