Hatay, Başakşehir'e futbol dersi verdi

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ik maçını 1-0 kazanan Başakşehir, ikinci maçta Hatayspor karşısında bozguna uğradı. Hatay deplasmanından 4-1'lik yenilgiyle dönen Turuncu-Beyazlılar, elenmekten kurtulamadı.

Yayınlanma: 24.01.2019 - 14:38
Hatay, Başakşehir'e futbol dersi verdi
Abone Ol google-news

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunun sürprizi Hatayspor'dan geldi. Önceki turda PTT 1.Lig lideri Gençlerbirliği'ni eleyen Bordo-Beyazlılar, bu defa Süper Lig lideri Başakşehir'i kupanın dışına itti. Maça hızlı başlayan Hatayspor, maçın 12. dakikasında Yusuf Abdioğlu'nun golüyle 1-0 öne geçtiyse de Başakşehir'in cevabı gecikmedi. 19. dakikada Milos Jojic'in golü Turuncu-Beyazlılar'a 1-1'lik eşitliği getirdi. Bu noktadan sonra Hatayspor'un şovu başladı. Maçın kalanında Başakşehir'e adeta top göstermeyen Bordo-Beyazlılar, 25. dakikada Mirkan Aydın ve 43. dakikada Selim Ilgaz'ın golleriyle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. 

Maça yedek ağırlıklı bir kadroyla başlayan Başakşehir, ikinci yarıda silahlarını sahaya sürdü. 62. dakikada Napoleoni, 69. dakikada Edin Visca'yı, 85. dakikada ise İrfan Can Kahveci'yi oyuna alan Abdullah Avcı, maçı çevirmeye çalışsa da Hataysporlu Mirkan Aydın 65. dakikada kendisinin 2., takımının 4. golünü atınca Başakşehir'in umutları yıkıldı. Maçın kalanında Başakşehir yüklense de sonuç alamadı ve Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıkan taraf, maçı 4-1 kazanan Hatayspor oldu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler