Rıdvan Dilmen: Ofsayt var

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda Fenerbahçe - Çaykur Rizespor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 02.03.2019 - 21:51
Rıdvan Dilmen: Ofsayt var
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan programda Fenerbahçe - Çaykur Rizespor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Fenerbahçe daha kontrollü hücum yapmak isterken Rizespor golü buluyor. İlk golde zaten Skrtel Rizeli oyuncuya penaltı yaptırıyor. Bence Fenerbahçe'nin golü kadar Rizespor'un 10 kişi kalması önemli. Skor Fenerbahçe'yi telaşlandırdı."

"Fenerbahçe 2-2'ye kadar zaten hiçbir şey oynamadı. 2-2'den sonrada gittili geldili bir maç oldu. Bu fizik ile alakalı bir olay. Aktif alana Serdar Aziz girdiği için topa vurmaya teşebbüs ettiği için rakip oyuncu faul yapıyor. Serdar dururken değil."

"Fenerbahçe'nin Rizespor'dan daha fazla ihtiyacı vardı ve kazandı. Taktik olarak çok kötüydü. Ama taraftarının arkasında olduğu müthiş bir takım. Çok çok değerli 3 puan aldı. Bursaspor'da kazanmıştı. Moral ve kredi açısından önemli bir galibiyet elde etti."

"Benim gördüğüm pozisyon ofsayt. Çizgisiz ofsayt. Çizgiyi maçtan sonra çekerler mi bilemem. Fenerbahçe'ye ilaç gibi 3 puan. Rizespor'da boşuna bu puanları ikinci yarı almadı. Çok iyi takım. Fenerbahçe öyle bir maç kazandı ki Başakşehir'den sonra Sivas ve Ankara maçları geliyor. Ama Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu ben yine beğenmedim."

"Serdar Aziz'in pozisyonu penaltıysa, Soldado'nun da pozisyonu penaltı. Son 3 pozisyon penaltı o zaman, bana göre değil de. Bundan sonra kimse kimseye dokunmayacak, göreceksiniz. Soldado'nun pozisyonu durdursan penaltı, Bunlar her maçta 7-8 kez olur. Fenerbahçe galip ama mağluptur. 10 kişi kalmış rakip karşısında öne geçiyorsunuz ama oyunu kazanamıyorsunuz. Tartışmalı bir golle kazanıyorsunuz."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler