Trabzon Nwakaeme'yle güldü

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, BB Erzurum deplasmanından Tony Nwakaeme'nin golüyle galip döndü.

Yayınlanma: 16.03.2019 - 18:00
Trabzon Nwakaeme'yle güldü
Abone Ol google-news

Trabzonspor, ligin 26. haftasında BB Erzurumspor'a konuk oldu. Bordo-Mavili ekip, 64. dakikada Nwakaeme'nin golüyle maçı 1-0 kazandı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 43'e yükselterek 4. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Erzurumspor ise 22 puanda kalarak küme düşmeme mücadelesinde ağır bir yara aldı. 

Maçtan Dakikalar

15. dakikada sağ çaprazdan kaleye çok uzak bir yerden kazanılan serbest vuruşta Eduok köşenin boş olduğunu gördü ve orta yerine şutu denedi. Kimsenin beklemediği bu vuruşta top direkten döndü.

33. dakikada Sosa'nın kullandığı köşe vuruşuna ön direkte Ekuban kafayı vurdu, top üstten dışarı çıktı.

49. dakikada  Ekuban sol çaprazdan ceza alanına girer girmez çok sert vurdu, üst direğe çarpan top çizginin önüne düştü.

50. dakikada Erzurumspor atağında İbrahim Akdağ'ın derinlemesine pasıyla ceza alanında bir anda bomboş kalan Taylan'ın gelişine vuruşunda kaleci Uğurcan yakın mesafeden gelen topu kontrol etti.

64. dakikada orta alanda topu alan Nwakaeme, yanındaki Ekuban'ı gördü. Onun pasıyla tekrar hareketlenen Nwakaeme ceza alanı sol çaprazında yerden bir vuruşla topu ağlara yolladı: 0-1

80. dakikada Eduok'un golünde Trabzonsporluların elle oynama yönünde itirazları vardı. VAR incelemesi sonrası Eduok'un ilk pozisyonda ofsaytta olduğu tespit edildi. Gol bu sebeple geçersiz sayıldı.

BB ERZURUMSPOR:0  TRABZONSPOR: 1

STAT: Kazım Karabekir
HAKEMLER: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Volkan Ahmet Narınç
BB. ERZURUMSPOR:
Sehic, Leo, Kanstrup, Tolga, Lokman, Jasmin Scuk (dk. 44 İbrahim),Taylan, Eduok, Obertan, Kone (dk. 76 Munsy), Opseth (dk. 65 Emrah)
TRABZONSPOR:
Uğurcan, Toure, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa (dk. 88. Ibanez), Abdülkadir Parmak, Ekuban, Amiri (dk. 61 Olcay), Nwakaeme, Rodallega (dk. 89 Murat Cem)
GOL:
dk. 64 Nwakaeme (Trabzonspor)
SARI KARTLAR:
Lokman, İbrahim (BB Erzurumspor); Amiri, Abdulkadir, Rodallega (Trabzonspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler