Roma kararını verdi, Cengiz Ünder...

İtalya Serie A ekibi Roma, Cengiz Ünder'i isteyen dev kulüplerin ilgisine sessiz kalmayacak. Cengiz Ünder'in menajeriyle görüşme kararı alan Roma yönetimi, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Chelsea ve Arsenal'ın ilgisini değerlendirecek.

Yayınlanma: 04.04.2019 - 17:49
Roma kararını verdi, Cengiz Ünder...
Abone Ol google-news

İtalya basınından Il Romanista'nın haberine göre Roma, Cengiz Ünder'in geleceği hakkında menajeriyle transfer görüşmesi yapmayı uygun gördü. 2022 yılına kadar İtalyan kulübü ile sözleşmesi bulunan Cengiz Ünder'in Bayern Münih, Borussia Dortmund, Arsenal ve Chelsea tarafından takip edildiği belirtiliyor.

Roma ile sezonun ikinci yarısında sakatlık sorunu yaşayan Cengiz Ünder, uzun süren tedavi sürecinin ardından sahalara geri döndü. Sezonun geri kalanında milli yıldızın göstereceği performansın transferinde etkili olacağı ifade ediliyor.

Öte yandan Roma kulübünün iyi bir teklif gelmesi halinde sezon sonunda satmaya karar verdiği Cengiz Ünder için Avrupa'nın dev kulüpleri uzun süredir devrede. Football Espana'nın haberine göre, Arsenal, Chelsea, Barcelona, Manchester City, Manchester United ve Bayern Münih'in de talip olduğu Cengiz Ünder için devreye giren Real Madrid'in sezon sonunda cazip bir teklif sunmaya hazırlandığı öğrenildi. 40-50 milyon euro civarında Cengiz Ünder'in bu kulüplerden birine transfer olabileceği kaydedildi. 

 (FutbolArena)

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler