Milyarlara yön veren yönetim Galatasaray'da

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı sonucunda Galatasaray'ın 35. Başkanı olan Duygun Yarsuvat'ın yönetim kurulu ise milyarlara yön veren iş adamlarından oluşuyor.

Yayınlanma: 26.10.2014 - 10:12
Abone Ol google-news

İşte Duygun Yarsuvat'ın yönetim kurulu;

Prof.Dr. Hamdi Yasaman: Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan 67 yaşındaki Yasaman, Galatasaray Üniversitesi'nde Ticaret Hukuku Anabilim Dalı başkanı olmuştur. Yasaman ülkemizin önde gelen ticaret hukuku akademisyenlerindendir.

Dursun Aydın Özbek: 65 yaşındaki iş adamı Özbek, yaklaşık 1000 yatak kapasiteli Point ve Nippon oteller zincirinin sahibi.

Mehmet İpekdokuyan: Bursalı olan 49 yaşındaki iş adamı İpekdokuyan, Ünal Aysal döneminde de yönetim kurulunda yer almış ve GSStore mağazaları ile ilgili önemli kararlar almıştı.

Abdurrahim Albayrak: Sarı kırmızılı camianın çok yakından tanıdığı iş adamı Albayrak, ulaşım sektöründe faaliyet gösteriyor.

Mehmet Can Topsakal: 56 yaşındaki iş adamı Topsakal tersane sahibi. Mehmet Can Topsakal ayrıca şarap üretimi de gerçekleştiriyor.

Cem Kınay: 56 yaşındaki Cem Kınay Türkiye'nin önemli turizmcilerinden.

İsmail Sarıkaya: 1905 Galatasaraylı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin başkanı 47 yaşındaki İsmail Sarıkaya inşaat mühendisi. Sarıkaya'nın ayrıca gıda sektöründe de yatırımları var.

Mete İkiz: 46 yaşındaki İkiz finans konusunda önemli şirketlerde yöneticilik yapıyor.

Ahmet Tunç Akan: 51 yaşında ve inşaat mühendisi olan Akan, aynı zamanda inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin de yönetim kurulu sahibi.

Ebru Köksal: 46 yaşındaki Köksal, uzun zamandır Galatasaray'da profesyonel yöneticilik görevinde bulunuyor.

Yedek Üyeler: Ceyda Gürcan, H. Murat Atay, H. Ural Aküzüm, Ali Yüce, S. Arda Üçer


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler