İşte Sneijder gerçekleri

Galatasaray’daki geleceği tartışılan teknik direktör Prandelli, Kasımpaşa maçında Sneijder’i 11’e almayıp yedek bırakarak büyük bir sürprize imza attı.

Yayınlanma: 01.11.2014 - 10:00
Abone Ol google-news

İtalyan çalıştırıcı bu kararına gerekçe olarak, “Sneijder’in olmaması teknik bir durum, benim seçimim” ifadelerini kullandı.

Prandelli skor 1-1’e geldikten sonra 54. dakikada Sneijder’i oyuna aldı. Ancak bu yedek kalışın perde arkasında Florya’da yaşanan farklı gelişmelerin yattığı öğrenildi.

İşte Cumhuriyet farkıyla tüm detaylar:

Sarı - Kırmızılı futbolcular arasında yaşanan ‘yerli - yabancı’ gruplaşmasının Hollandalı yıldızı bir hayli yıprattığı belirtiliyor.

Ünal Aysal’ın Sneijder’e yeni sözleşme ve zam sözü vermesine karşın Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yönetimin henüz bu yönde bir hamle yapmamasının Hollandalının canını sıkan diğer etmenler arasında olduğu kaydediliyor.

Takım kaptanlığının Selçuk’tan alınıp Hamit’e verileceği yönündeki dedikodular Sneijder’in tepki verdiği bir başka husus. 10 numaranın, ikinci kaptan olmasına karşın Selçuk’tan alınacağı öne sürülen pazubandın kendisi yerine Hamit’e verilmesinin düşünülmesine isyan ettiği bildirildi.

Sneijder’in Kasımpaşa maçı öncesi Florya’da yapılan 3 günlük kampa ve tesis dışına çıkılmasının yasaklanmasına isyan ettiği bildirildi. Sneijder’in menajeri Guido Albers, Hollandalı futbolcunun 3 günlük kampın kendisine bildirim şeklinden rahatsız olduğunu söyledi. Cep telefonuna yollanan kamp mesajına sinirlenen Sneijder, kendisiyle yüz yüze iletişime geçilmemesi nedeniyle rahatsızlık yaşadı.

Albers, “Sneijder sorunu çok uzatmadı ve kampa katıldı. İlk 11’e neden alınmadığını kendi de bilmiyor. Çok formda ve oynamak istiyor” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler