17 yaşındaki Ertuğrul'un forma mutluluğu

Bursaspor, Sivasspor'u 3-0 yenerken yeşil beyazlı takımın 17 yaşındaki genç milli stoperi Ertuğrul Ersoy, ilk kez forma giyme şansını bulmanın sevincini yaşadı.

Yayınlanma: 02.11.2014 - 11:50
Abone Ol google-news

Teknik direktör Şenol Güneş'in 87'nci dakikada Cedric Bakambu'nun yerine oyuna aldığı Ertuğrul Ersoy, Atatürk Stadyumu'nda Bursaspor formasını giyme hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu belirtirken şunları söyledi:

"Çocukluğumdan beri bu statta formayı terletmek hayalimdi. Kendimi Bursaspor taraftarına borçlu hissediyorum. Her genç futbolcu gibi benimde hayalim altyapısından çıktığım takımda oynamak. Bugün bunu gerçekleştirdim inşallah bunun devamı gelecek."

HARUN: "DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Kaleci Harun Tekin ise Sivasspor karşısında sezon başından beri iyi oyun sergilediklerini belirtirken şöyle konuştu:

"Ancak bu güzel oyunu skora yansıtamamıştık. İki haftadır güzel oyunumuzu iyi sonuçlar ile tamamladık. İnşallah bunun devamı gelir. İlk yarıda pozisyonlara girdik, değerlendiremedik. Onları gole çevirebilseydik maçı daha erken koparabilirdik. Rakibimize birkaç pozisyonda verdik. Sonuçta çok şükür kazandık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İlerlediğimiz haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum."

BELLUSCHİ: "ADİL BİR SONUÇ"

Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi, Sivasspor maçında adil bir skorun ortaya çıktığını vurguladı, "İlk yarıya iyi başladık. Gol şansları da yakaladık. Fakat gole çevirmeyi başaramadık. Devre arasında konuştuk. İkinci yarıya daha inançlı, daha organize çıktık. Bence adil olan bir skorla sahadan ayrıldık. Umarım bu serimizi önümüzdeki haftalarda devam ettiririz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon