Arda Turan korkuttu

La Liga'da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Malaga maçında yürekleri ağızlara getirdi.

Yayınlanma: 22.11.2014 - 18:17
Abone Ol google-news

Mücadelenin 19. dakikasında yerde seken topa kafa ile müdahale etmeye çalışan Arda, Malaga'dan Antunes'ın tekmesi ile yerde kaldı.

Sert müdahale sonrası kısa bir süre baygınlık geçiren ve burnu kanayan milli yıldız, sağlık ekibinin müdahalesi ile kendine gelebildi.

ATLETİCO MADRİD 3 PUANLA AYRILDI

Atletico Madrid evinde ağırladığı Amrabat'sız Malaga'yı Arda'nın bir asist yaptığı karşılaşmada 3-1 ile geçti.

La Liga’nın 12. hafta mücadelesinde Atletico Madrid evinde Malaga’yı ağırladı. Arda Turan sahaya ilk 11’de çıkarken, Amrabat sakatlığı nedeniyle Malaga kadrosunda yer almadı.

Atletico 12’de bu sezon alışılageldiği üzere yan toptan Tiago’nun attığı golle 1-0 öne geçti.

42’de ise Mandzukic’in pasında ceza sahasına hareketlenen Arda Turan topu bomboş durumdaki Griezmann’a çıkardı ve Fransız oyuncu bu ikramı geri çevirmeyerek farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

İlk yarı 2-0 Atletico’nun üstünlüğü ile sona ererken Malaga 64’te Santa Cruz’un attığı golle umutlandı. Fakat deplasman ekibi 73’te Sameul Garcia’nın atılmasıyla 10 kişi kaldı.

Atletico 83'te farkı tekrar ikiye çıkardı. Koke, korner dönüşü sağ kanattan orta açarken Tiago önündeki topu tekrar içeri doldurdu. Arka direkte bekleyen Godin topla birlikte kaleye girerek skour 3-1'e getirdi.

ARDA: "ÇOK İYİYİM"

Maçın ardından Instagram hesabından açıklama yapan Arda Turan, "Çok iyiyim, çok şükür bir şeyim yok. Merak eden, dua eden herkese teşekkürler. Mükemmel 3 puan, yola devam" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler