Erdoğan Toprak: Gençlerimizle başarı geldi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve eski Spordan Sorumlu Devlet Bakan Erdoğan Toprak, İsveç’te Avrupa Şampiyonu olan 20 Yaşaltı Atletizm Ulusal Takımı'nın son dönemlerin en büyük başarısına imza attığını söyledi.

Yayınlanma: 23.07.2019 - 07:00
Erdoğan Toprak: Gençlerimizle başarı geldi
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Halp Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili ve AKP iktidarı öncesi son Spordan Sorumlu Devlet Bakan Erdoğan Toprak, İsveç’te Avrupa Şampiyonu olan 20 Yaşaltı Atletizm Ulusal Takımı'nın son dönemlerin en büyük başarısına imza attığını söyledi.

Atletizm başta olmak üzere tüm branşlarda, Türkiye alt yapılarında yetişen isimlerin desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Toprak, “Başarı yurt dışından iyi dereceye sahip olan atleti para vererek getirip madalya almak değil, kendi yetenekli gençlerimizi keşfetmektir” dedi.
Alt yapı hamlesinin yeniden başlaması için merkezi ve yerel yönetimlere büyük iş düştüğünü vurgulayan Toprak, şu açıklamayı yaptı:“Türkiye, tüm spor tarihinin en sıradışı günlerini İsveç’in Boras şehrinde yaşadı. U20 Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda yıllardır özlediğimiz başarıyı bizlere yaşatan, aldıkları madalyalarla yüzümüzü ağartan gençlerimizi, milli atletlerimizi içtenlikle kutluyorum. Sporda başarı devşirme sporcularla değil, kendi yetenekli gençlerimizi keşfettiğimiz zaman gelecektir”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler