Falcao heyecanı

Galatasaray’ın Akhisarspor’u 1-0 yenerek TFF Süper Kupa’yı kazanmasının ardından Falcao heyecanı yaşandı.

Yayınlanma: 09.08.2019 - 04:00
Falcao heyecanı
Abone Ol google-news

Sarı-Kırmızılıların zaferinin ardından Galatasaray kalecisi Muslera, sosyal medya hesabından takımın kupalı pozlarını paylaştı. Galatasaray’ın transferi için yoğun uğraş verdiği Monaco’nun Kolombiyalı forveti Radamel Falcao, Muslera’nın paylaşımının altına Türkçe “Cimbombom” mesajını yazarak alkış emojisi koydu. Falcao’nun bu yorumu bir anda Galatasaraylı taraftarlar tarafından yoğun ilgi görüp gündem oldu. Muslera da Falcao’ya, “Come to Galatasaray İdolo” (Galatasaray’a gel idol) yanıtını verdi. Falcao’nun “Cimbombom” paylaşımının altına yanıt bırakan Ryan Donk ise, “Gel, 1 hafta sonra sezon başlıyor” mesajını yazdı. Bu gelişme sonrası Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve stoper Marcao da Falcao’yu sosyal medyadan takip etmeye başladı. Süper Kupa Finali sonrası, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gazetecilerin Falcao ile ilgili sorularına, “İnşallah KAP’ta (Kamuyu Aydınlatma Platformu) açıklama olursa hep beraber okuruz” yanıtını verdi.

Kritik günler
Falcao transferinde Galatasaray için kritik zaman dilimi sürüyor. 33 yaşındaki futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar beklemede. Falcao’nun menajeriyle birlikte takımdan ayrılmak istediğini ve kendisine anlayış gösterilmesini beklediğini Monaco kulübü yetkililerine ilettiği öğrenildi. Fransız kulübünün, yeni forvet transferini tamamlaması halinde Falcao konusunda daha net adımlar atacağı, Kolombiyalı futbolcu ile Galatasaray’ın süreci yakından takip ettiği kaydedildi.

Albayrak: Alacağız, satacağız
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Transfer için daha zamanımız var. Birkaç futbolcu alacağız, birkaç futbolcu satacağız. Galatasaray’da almalar da bitmez, satmalar da bitmez. Hep beraber bunları yaşayacağız. ‘Seri’yi alamaz’ dediler ama gördüğünüz gibi Seri’yi aldık. ‘Emre Mor’u alamaz’ dediler onu da aldık. Her şeyin hayırlısı diyelim. Hayırlıysa bu tarafta, hayırsızsa Fatih Hocamın dediği gibi öbür tarafta olsun. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Her şeyin hayırlısını diliyorum” dedi.

DIAGNE PAHALI GELDİ!
Galatasaray’ın yollarını ayırmayı planladığı Diagne için Spartak Moskova’nın devreye girdiği öğrenildi. Rus ekibinin, Senegalli forvetin menajeriyle görüşerek oyuncunun ücreti ve bonservisiyle ilgili bilgi aldığı kaydedildi. Ancak Diagne’nin, Galatasaray’daki mevcut sözleşmesinden daha iyi şartlarda bir kontrat imzalamak istemesi, Rusların maliyetini yüksek bulmasına neden oldu. Diagne’nin yıllık 3 milyon Avro talep ettiği, Galatasaray’ın 13 milyon Avro bonservis istemesi sonrası Moskova ekibinin “Biz bu rakamlara çıkamayız” yanıtı verdiği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler