Ersun Yanal’ın mazereti kalmadı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “İyi transfer yaptık, artık bu kadroyla şampiyon olmamız şart” dedi

Yayınlanma: 12.08.2019 - 04:00
Ersun Yanal’ın mazereti kalmadı
Abone Ol google-news

Fenerbahçe hazırlık maçlarında sınıfta kaldı. Bizler hazırlık maçlarının önemli olmadığını her zaman vurgu yapsakda, bu maçlar bazen geleceğe ışık tutar. Sarı-Lacivertlilerde bugüne kadar oynadığı hiçbir maçta bu ışığı göredim. Teknik direktör Ersun Yanal istiyor, yönetim transfer yapıyor. Al, al nereye kadar. Takım bir adım ileriye gitmiyorsa bu transfere harcanan paralar ne olacak? Geçen sezon gelen futbolcuların kumaşı iyi değildi. Bugün görüyorum ki futbolcular değil asıl suçlu teknik direktörler. Ne Cocu ne Koeman ne de Ersun Yanal iyi hoca olduklarını ispat edemediler. Ersun hoca bu işi kıvıramayacak gibi geliyor. Ligin başmasına çok az bir zaman kaldı. Takıma sanki eli hiç değmemiş. Bahane aramasın. Çünkü kredisini tüketti. Başkan Ali Koç, transfere Comolli ile birlikte devam ediyor. Umarım yeni sezon başlarında hüsran yaşanmaz. Koç’un bir toplantıda sarf ettiği sözü aklıma geldi. Bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Aynen şu cümleleri kullanmıştı; “Camia olarak şampiyonluğa açız. Bu sene bunu gerçekleştirmek zorundayız. İyi transferler yaptık. Hocamız ne istediyse aldık. Top artık kendisinde. Başarılı olamazsa göndeririz.”

Gustavo: Marsilya’da mutluyum
Adı uzun süredir Fenerbahçe’yle anılan Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, takımı Olympique Marsilya’nın Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Reims’e 2-0 yenildiği karşılaşma sonrasında gündem yaratan bir transfer açıklaması yaptı. İşte o sözleri; “Her transfer döneminde hakkınızda birtakım dedikodular çıkar. Benim için şu anda en önemli şey, Marsilya’da olmak. Marsilya için çalışmalarımı sürdürmeye ve takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ancak diğer konularla ilgili tek karar mercii ben değilim. İleride pek çok şey olabilir ama daha önce de söylediğim gibi burada mutluyum.
Takıma katkıda bulunmak ve Marsilya’daki macerama devam etmek için her zaman hazırım. Bununla birlikte futbolda ne olacağını hiçbir zaman bilemezsiniz. Şu an için konuşacak olursak yalnızca takımıma katkı sağlamaya ve sahada iyi işler çıkarmaya odaklanmış durumdayım.”

Skrtel Koç ve Yanal’a veda etmedi
Fenerbahçe'den ayrılarak İtalyan ekibi Atalanta’ya transfer olan Slovak yıldız Martin Skrtel, sosyal medya hesabından ayrılık mesajı yayımladı. Skrtel’in veda yazısında Ali Koç yönetimine ve Ersun Yanal’a teşekkür etmemesi dikkat çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler