Fenerbahçe’de sıkıntı büyük

Sol bek, stoper, orta saha ve forvet bölgelerine henüz istenilen oyuncular alınmadı.

Yayınlanma: 17.08.2019 - 04:00
Fenerbahçe’de sıkıntı büyük
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, transfer sezonunun başlarında iyi hamleler yapmış olsa da bunun devamını getiremedi. Sarı-Lacivertlilerde, sol bek, stoper, orta saha ve forvet mevkilerine henüz gerekli takviyeler yapılmadı. Bir de tabii ki deneyimli file bekçisi Volkan Demirel’in belirsizliği var. Biliyorsunuz; Skrtel Atalanta’ya, Neustadter ise Dinamo Moskova’ya gitti. Serdar Aziz ve Hasan Ali Kaldırım sakat. Sadık Çiftpınar, hazırlık maçlarında iyi görünmedi. Sol bek adayı Abdulcebrail formayı alacak kapasitede değil. Teknik direktör Ersun Yanal savunmanın solunda Dirar’ı denemişti. Dirar, bu yerin oyuncusu olmadığını gösterdi. Yanal’ın stoperde denediği Jailson’da yeni yerinde çok aksadı. Sıkıntı büyük. Lig başladı. Fenerbahçe, ilk maçını evinde Gazişehir Gaziantep’le oynayacak. Gaziantep, bu senenin yeni takımlarından. Kadrosuna iyi takviyeler yaptı. Kapalı kutu. Maçta olup biteni görmek için pazartesi gecesini beklemekten başka çaremiz yok. Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Comolli bazı futbolcularla transfer görüşmelerini sürdürüyor. Geçen sezon başarısız bir performans sergileyen Ersun Yanal için artık mazeretinin kalmadığını söylemiştim. Evet, Yanal kredisini tüketti. Fenerbahçe taraftarı bu sezon artık şampiyonluk bekliyor. Umarım Ersun hoca bunun farkındadır.

Roma’nın Kolarov inadı

Fenerbahçe’de Aleksandar Kolarov belirsizliği devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Roma’da forma giyen sol kanat oyuncusu Kolarov ile her konuda anlaşma sağladı. Tecrübeli oyuncu da Fenerbahçe’de oynamak istiyor. Ancak İtalyanlar bir türlü Kolarov’u bırakmak istemiyor. Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde Mirsad Türkcan aracılığıyla bir kez daha Roma ile masaya oturacak.

Berke Özer haftanın 11’inde

Belçika 2. Lig ekibi Westerlo’ya kiralanan Berke Özer, yeni takımına müthiş bir başlangıç yaptı. Berke, geride kalan 2 haftada da kalesini gole kapattı. 19 yaşındaki genç file bekçisi, Leuven karşısındaki performansıyla ligde haftanın en iyi 11’ine seçildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler