Fenerbahçe sahaya iniyor

İlk haftadan işi sıkı tutup, Gazişehir Gaziantep galibiyetiyle rakiplerinin önüne geçmek isteyen Fenerbahçe bunun psikolojik olarak önemli olduğunu düşünüyor.

Yayınlanma: 19.08.2019 - 10:55
Fenerbahçe sahaya iniyor
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın Denizli’ye, Beşiktaş’ın da Sivasspor’a farklı mağlup olması, Fenerbahçe’ye adeta doping oldu. Sarı-lacivertliler, ligin ilk maçında ağırlayacağı Gazişehir Gaziantep’i yenerek iyi bir başlangıçla rakiplerine manevi bir üstünlük kurmanın hesaplarını yapıyor. Temmuz ayının ortasına kadar transferde hızlı davranan sarı-lacivertliler bu tarihten sonra ise yavaşlamış, bu durum özellikle teknik direktör Ersun Yanal’ın canını sıkmıştı.

Stoper, sol kanat ve 6 numara pozisyonunda büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin arka arkaya aldığı mağlubiyetler sonrası motivasyonunu daha da artırdı. Böyle bir haftada alınacak üç puanın ve Kadıköy’de iyi başlamanın tüm camiaya büyük moral vereceği düşünülüyor. Bu nedenle teknik heyet oyuncularla yaptığı konuşmada bu konuya dikkat çekti. Hedefte 34 final maçı bulunduğunu ve bunları tek tek düşünmek zorunda olduklarını belirten sarı-lacivertli teknik heyet, ilk haftadan işi sıkı tutup rakiplerin önüne geçmesini büyük önem taşıdığı oyunculara aktarıldı.

Taraftardan yoğun ilgi
 
Sarı-Lacivertliler geçen sene tarihinin en kötü sezonunu geçirmesine rağmen, taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. 2018-2019 Spor Toto Süper Lig'de en fazla seyirci ortalamasını yakalayan Fenerbahçe'de bugün de stadın dolu olması bekleniyor. 
 
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler