Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren o konuşma

Devre arası hakem düdüğü çaldığında soyunma odasına yönelen Fenerbahçe takımını, teknik direktör Ersun Yanal soyunma odasının girişinde tek tek karşıladı. Oyuncularıyla özel olarak ilgilenen ve onlara ne kadar inandığını gösteren Yanal’ın yaptığı konuşması takımın ikinci yarıdaki motivasyonu oldu.

Yayınlanma: 26.08.2019 - 04:00
Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren o konuşma
Abone Ol google-news

Devre arası hakem düdüğü çaldığında soyunma odasına yönelen Fenerbahçe takımını, teknik direktör Ersun Yanal soyunma odasının girişinde tek tek karşıladı. Oyuncularıyla özel olarak ilgilenen ve onlara ne kadar inandığını gösteren Yanal’ın yaptığı konuşması takımın ikinci yarıdaki motivasyonu oldu. 1-0’ı kabul etmeyen tüm futbolcular ikinci yarıya, “bu maçın sonucu biz belirleyeceğiz” diyerek çıktılar. Ersun Yanal, devre arasında takıma yönelik “Galibiyeti alıp evimize döneceğiz, önümüzde bir 45 dakika daha var. Bu maçlar kenetlenme adına kilometre taşıdır. Biz iyi bir takımız. İyi yaptığımız şeylere odaklanalım ve son ana kadar mücadele edelim. Bu maçı alacağınıza hiç şüphem yok. Sadece bu maçta değil sezon sonunda da son sözü söyleyerek sonucu biz belirleyeceğiz. Sizlere inanıyorum” dedi. Ersun Yanal, devre arasında futbolcularına söylediği sözlerini maç sonu basın toplantısında da vurguladı. Futbolcuların ortak görüşü de “Biz güçlü bir takımız. Herkes elinden gelenin en fazlasını yapacak. Taraftarımızın sonsuz desteği ile eşsiz bir sinerji ile başlayan bu sezonun büyüsünün bozulmasına izin vermeyeceğiz” oldu. Futbolcular birbirlerine ve teknik direktör Ersun Yanal’a, en az 2 gol atma sözü vererek sahaya çıktılar. Ersun hoca takımını soyunma odasının kapısından “Sahaya çıkın, terinizin son damlasına kadar savaşın ve gollerinizi atın!” diyerek uğurladı.

Adil Rami geliyor
Fenerbahçe, aradığı stoperi Fransa’da buldu. Olimpik Marsilya’yla sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki Adil Rami, Sarı-Lacivertli kulüp için dün Türkiye’ye geldi. Fransız savunma oyuncusu, bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe ile transfer görüşmelerine başlayacak.

Reyes’in sözleşmesi feshedildi
Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz Porto’dan kadrosuna kattığı Diego Reyes’in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Sarı-Lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Futbolcumuz Diego Reyes ile olan sözleşmemiz tarafların karşılıklı anlaşmaya varmasıyla sonlanmış bulunmaktadır. Sözleşmenin iptali için yapılan görüşmeler sürecinde gösterdiği iyi niyetli ve saygın yaklaşımdan ötürü Diego Reyes’e teşekkür eder, kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler