Hacıosmanoğlu'nu çıldırtan olay! Menajerin üzerine yürüdü

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Almanya'da pazarlık masasına oturdukları Tolgay Arslan'ın "Ben Beşiktaş'la anlaştım" demesi üzerine adeta çılgına döndü.

Yayınlanma: 28.01.2015 - 09:43
Abone Ol google-news

Alexander Milosevic ve Daniel Opare’den sonra Tolgay Arslan’ı da renklerine bağlayan Beşiktaş Yönetimi’nin, Tolgay Arslan transferinde polisiye filmleri aratmayacak şekilde bir operasyona imza attığı ortaya çıktı. Tolgay transferini bitirmek için yaklaşık bir ay önce Hamburg’un Dubai’deki kampına giderek bu futbolcuyla bir araya gelen Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın, yetenekli oyuncuyla burada prensip anlaşmasına vardığı belirlendi.

İKİ KEZ 'HAYIR' YANITI VERDİ

Milliyet'te yer alan habere göre; Trabzonspor’un yeni teklifine rağmen Beşiktaş’ın o günkü önerisini kabul eden Tolgay Arslan’ın, bordo-mavili kulübe iki kere ‘hayır’ dediği öğrenildi. Trabzonspor Yönetimi’nin telefondaki ilk teklifine olumsuz yanıt veren Tolgay, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Ersun Yanal’ın, Hamburg’a gelmesi üzerine bordo-mavililerle bir araya gelmişti.

Tolgay Arslan, Trabzonsporlu yetkililerin transferi bitirerek özel uçakla Trabzon’a gitme teklifi karşısında, “Ben Beşiktaş’la anlaştım. Onlara söz verdim” ifadelerini kullanırken, Başkan Hacıosmanoğlu’nun bir hayli sinirlenerek menajer Metin Korkmaz’a bağırdığı belirlendi. Korkmaz’ın üzerine yürüyen ve neredeyse boğazına sarılan Hacıosmanoğlu’nun, “Hani bitmişti bu transfer. Ne diye getirdin bizi buralara? Bir de fotoğraf çektirdik” şeklinde isyan ettiği vurgulandı.

MENAJERLER DE KAPIŞTI

Hamburg’taki otelde yaşanan bu tartışmanın ardından Tolgay Arslan lobiden ayrıldı. Gurbetçi futbolcunun menajeri ise bir anda üzerine doğru gelen Metin Korkmaz ile tartışmaya başladı. İtalyan menajerine büyük tepki gösteren Korkmaz’ı, otelin güvenlik elemanları sakinleştirdi.

Bu tartışmalardan sonra Almanya’dan ayrılmaya karar veren Başkan Hacıosmanoğlu’nun fiyat yükselterek son bir teklifte bulunduğu fakat Tolgay Arslan’ın bu öneriyi de geri çevirdiği bildirildi.

4,5 YILDA 6.6 MİLYON EURO

Beşiktaş, Tolgay Arslan’a son yılı opsiyonlu olmak üzere 4,5 senelik (3,5+1) sözleşme imzalattı. Gurbetçi futbolcu için eski takımı Hamburg’a 450 bin euro bonservis bedeli ödeyeceğini duyuran siyah-beyazlı kulüp, Tolgay ise 4.5 sezonda toplam 6,6 milyon euro garanti ücret verecek. Başarılı futbolcu her sezon maç başına 10 bin euro alacak. 2014-15’in ikinci yarısı için 650 bin euro ödenecek olan Tolgay Arslan, 2015-16’da 1.3 milyon euro, 2016-17’de 1 milyon 450 bin euro, 2017-18’de 1 milyon 550 bin euro ve 2018-19’da 1 milyon 650 bin euro garanti ücret kazanacak.

TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

Tolgay Arslan’ın, Beşiktaş’la anlaşmadan önce Teknik Direktör Slaven Bilic ile telefonla konuştuğu ortaya çıktı. Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal’ın, Hamburg’a kadar gelmesi üzerine Bilic’i telefonla arayan Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları daha sonra ikiliyi görüştürdü. Hırvat hocanın, Tolgay’a, “Günlerdir Hamburg’tan gelecek müjdeli haberi bekliyorum. Beşiktaş’a gelirsen pişman olmayacaksın. Burada çok iyi bir arkadaşlık var. İsmini ilk duyduğumda hiç tereddüt etmeden transferine onay verdim. Bence hiç düşünme imzayı at” dediği bildirildi.

BILIC'TEN TEPKİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, bordo-mavili ekiple transfer görüşmesi yaptığı sırada Tolgay Arslan’ın telefonuna mesaj attığı yönündeki iddialarını yalanladı. Hırvat hoca kulübün internet sitesinden yayınlanan açıklamasında, “Bir televizyon kanalındaki spor programına telefonla bağlanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hakkımda ortaya attığı iddialar tamamıyla asılsızdır. Bizler bütün enerjimizi ve konsantrasyonumuzu, kulübümüzün yüksek hedeflerine ulaşabilmesine katkı sağlamak amacıyla kullanmaktayız. Taraftarlarımızdan şahsımla ilgili böyle asılsız iddiaları dikkate almamalarını ve takımımıza verdikleri büyük desteği sürdürmelerini rica ederim” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler