Rıdvan Dilmen: Bugün iki ayrı Fenerbahçe izledik

Rıdvan Dilmen, "Bugün iki ayrı Fenerbahçe izledik. İlk yarıda 6 tane pozisyon veren ama ikinci yarıda pozisyon vermeyen ve attığı gollerin yanında başka golleri de kaçıran bir takım vardı. İsmail Kartal'ın bu duruma bakması lazım" dedi.

Yayınlanma: 15.02.2015 - 00:13
Abone Ol google-news

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Gaziantepspor'u 5-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu. İşte Dilmen'in tespitleri:

Hakem maça 1 dakika uzatma verdi. Kupa maçı olsa 4 dakika da uzatsa anlarım. Fenerbahçe, şampiyonluk yolundaki rakipleriyle ikinci maçta aynı skorla yenebilir ya da yenilebilir. Burada genel averaja kalması durumunda sıkıntı yaşanır. Burada MHK Başkanı'na sesleniyorum.

'BUGÜN İKİ AYRI FENERBAHÇE İZLEDİK'

Maç fazlasıyla şu anda liderliğe yükselmiş ve hafta içinde kupa maçıyla birlikte toplamda 9 gol atan takımı tebrik etmek boynumuzun borcu. Bugün iki ayrı Fenerbahçe izledik. İlk yarıda 6 tane pozisyon veren ama ikinci yarıda pozisyon vermeyen ve attığı gollerin yanında başka golleri de kaçıran bir takım vardı. İsmail Kartal'ın bu duruma bakması lazım.

'STATTA OLSAK KARTAL'I TEBRİK EDERDİM'

Fenerbahçe'de eğer Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Dirk Kuyt'ı oynatırsa Selçuk, Emre, Meireles, Mehmet Topal, Mehmet Topuz ve Alper'den 3'üyle orta sahayı şekillendirilmesi gerekiyor. Bu orta sahada Diego'nun yeri yok. Statta olsaydık devre arasında İsmail Kartal'ı tebrik ederdim.

Bugün örneğin Sow yerine Alper oynasaydı o zaman Diego oynayabilirdi. Fenerbahçe, bu haliyle rakibine 5 tane pozisyon vardı. Koşmak ve top kazanmak arasında fark vardır. İsmail Kartal, devre arası Selçuk - Diego değişikliği ile ikinci yarı orta sahayı kapattı.Maç öncesi takım 11'lerine baktığınızda kalite farkı var ama oyun farkı yok ama ikinci yarıda oyun farkı da var.

'MERT'İ BUGÜN BEĞENMEDİM'

Mert, olağanüstü beğendiğim bir kaleci. Mert Günok, birinci sınıf kaleci olmaya aday bir kaleci ama bugünkü performansını beğenmedim. Yan toplarda vurduğu bası toplar kısa düştü. Bugün gol yememesine rağmen beğenmedim. Bugün bazı pozisyonlarda sektirdi tam istediğim performansı gösteremedi.

'SİYAH SAÇI BEYAZA ÇEVİRİR, BEYAZ SAÇI KELE ÇEVİRİR'

İsmail Kartal, Emenike'nin Rize'deki performansını oyunun son bölümündeki performansıyla değerlendirdi. Medyaya karşı da koruyor. Aynı zamanda diğer forvetler içinde Emenike'yi tutuyor. Emenike, çok siyah saçı beyaza çevirir, çok beyaz saçı kele çevirir. Ama aynı zamanda şampiyonluk da kutlatabilir. Antrenör için çok zor oyuncu.

Bu takım ligin zirvesindeyse, 14 maçtır yenilmiyorsa, devre arasında doğru bir teşhis koyuyorsa, İsmail Kartal'ı tebrik etmek lazım. Kazanan her zaman halıdır. Emre ve Mehmet Topal, hocanın prensleri. Bu iki oyuncu iyi olduğu zaman her zaman kadroda yer bulacaktır. Takımın kadrosu o yüzden geçen haftaya göre bozuldu.

ERGİN ATAMAN'IN TOKAT OLAYINA YORUM

Bir kaç gündür takip ediyorum. Bir teknik adam, koç oyuncusuna vurmaz, vuramaz. Alta yapı olsun olmasın, olmaz. Terbiyesizlik yaptıysa gönderirsin kulüpten olur, biter. döver de,sever de diye bir şey yok. Dövemez. Ben bir tane resim hocasından bir tokat yemiştim, kaç yaşına geldim unutamadım."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler