River Plate maç öncesinde cinsel gücü arttırıcı ilaç alacak

River Plate, Libartadores kupasında bu gece sabaha karşı Bolivya'nın San Jose takımı ile oynayacağı karşılaşmaya cinsel gücü artırıcı hap desteği ile sahaya çıkacak.

Yayınlanma: 19.02.2015 - 13:16
Abone Ol google-news

Arjantin'in dünyaca ünlü kulübü River Plate, Libartadores kupasında bu gece sabaha karşı Bolivya'nın San Jose takımı ile oynayacağı karşılaşmaya cinsel gücü artırıcı hap desteği ile sahaya çıkma kararı aldı.

Kulüp doktoru Pedro Hansing, River Plate'nin San Jose karşısına deniz seviyesinden 3 bin 700 metre yükseklikte bulunan bir statta bu maça çıkacağına dikkat çekerek futbolcuların nefesini açmak için onlara cinsel gücü artırıcı bir kokteyl hazırladığını söyledi.

Doktor Hansing La Red radyosuna yaptığı açıklamada, Bolivya'da sadece rakibe karşı değil bulunduğumuz seviyede oksijene karşı da mücadele edeceklerini vurgulayarak bu ilacın bu bağlamda kurtarıcı rol oynayabileceğine işaret etti.

Arjantin basını FIFA'nın futbolcular arasında cinsel gücü artırıcı ilaç kullanımına karşı herhangi bir yaptırımı olmadığını ve bu ilacın doping listesinde göstermediğini yazdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler