Trabzonspor'da Ersun Yanal'a yönetimden tepki

Trabzonsporlu yöneticiler, 4-0'lık mağlubiyet sonrası, "Rakibimiz bizden çok üstün oyun oynamadı" değerlendirmesini yapan teknik direktör Ersun Yanal'ı eleştirdi. Basın sözcüsü Yakup Aslan, "Hocamıza yenilginin nedenlerini soracağız" dedi.

Yayınlanma: 21.02.2015 - 11:57
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında konuk ettiği Napoli'ye 4-0 mağlup olarak tur şansını mucizelere bırakan Trabzonspor, şok geçiriyor.

Ligde şampiyonluk yarışının gerisinde kalınması ve Türkiye Kupası'nda veda sonrası Avrupa arenasına havlu atılması yönetim cephesini çok kızdırdı. Yapılan transferlere ve harcanan paralara rağmen ideallerinin çok uzağına düşen Trabzonspor'da yöneticilerin hedefinde teknik direktör Ersun Yanal var...

Sahadaki kötü futbola karşın oyuncu değişiklik hakkını uzatma dakikalarına saklayan Yanal'ın, Napoli maçı sonrası, "Rakibimiz çok üstün oynamadı. Bizden çok iyi değillerdi. İkinci golü tesadüfen buldular" değerlendirmesi bardağı taşırdı! Yöneticilerin, "Bir takım nasıl bu kadar kötü olur? Hocanın bir dediğini iki etmedik. Maç sonu 'Rakip bizden iyi değil' diyor. Hoca hangi maçı izledi! Taraftar bu sonucu hak etmedi" tepkisini gösterdiği öğrenildi.

"KİŞİLİKSİZ BİR FUTBOL OYNADIK"

Yönetim içindeki 'Yanal' rahatsızlığını dün basın sözcüsü Yakup Aslan, duyurdu. Trabzonspor'a yakışmayan, kişiliksiz bir futbol oynadıklarını belirten Aslan, "Kazanmak için bir şey yapılmasa bile bu kadar ağır kaybetmemek için bir şeyler yapılabilirdi. Vasatın üstüne çıkan hiç bir futbolcumuz yok. Hocamızın performansı da vasatın üstüne çıkamadı. Nedenlerini hocamıza soracağız" açıklamasını yaptı. (Sabah)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler