Beşiktaş siyasete alet edildi

UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u eleyerek taraftarlarına büyük sevinç yaşatan Beşiktaş'ta kongre üyelerinin cep telefonuna gelen bir kısa mesaj siyah beyazlı camiayı karıştırdı.

Yayınlanma: 28.02.2015 - 09:57
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ta Liverpool galibiyetinin sevinci yaşanırken kulüp tarihine geçecek bir olay yaşandı.

Kulübün kongre üyelerinde Aydoğan Cevahir AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adaylığını kongre üyelerinin cep telefonuna attığı sms ile duyurdu.

Siyah beyazlı taraftarlar kongre üyelerine ait cep telefonu gibi çok önemli bir bilginin hangi hakla Aydoğan Cevahir'e verildiğine dair sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterirken her fırsatta 'Beşiktaş'ta siyaset yapılmaz' diyen Fikret Orman'ın yaşanan bu gelişme hakkında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

ISO 27001 KALİTE BELGESİNE NE OLDU?

Bu arada Beşiktaş'ta yaşanan kongre üyelerinin bilgilerinin verilmesi skandalı başka bir gerçeği de ortaya çıkardı.

Siyah beyazlı kulüp 12.02.2015 tarihinde ISO 27001 Bilgi Güvenliği ve Bilgi Gizliliği Kalite Belgesi almaya hak kazanmış ve bu belgenin alanması Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden şu şekilde duyurulmuştu:

Kulübümüzde hayata geçirilen bilgi yönetim sistemi çerçevesinde, tüm bilgi ve dökümanların teknik ve ilişkiler ağı kapsamında korunması, kollanması etik güvence kapsamı altına alınmıştır. Bu süreç sonunda kulübümüz, ISO 27001 Bilgi Güvenliği ve Bilgi Gizliliği Kalite Belgesi almaya hak kazanmıştır.
 
Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Başkan Danışmanımız Barbaros Yarkın ve kulübümüzün profesyonel çalışanları ile ISO kalite belge yöneticisi Hüseyin Pişkin ve uluslararası 27001 bilgi güvenliği yönetimi danışmanı Barbaros Bayraklı'nın katılımı ile düzenlenen toplantıda, ISO 27001 belgesi Ahmet Ürkmezgil'e takdim edildi.
 
Ürkmezgil yaptığı konuşmada kulübümüzün her alanda kurumsallaşmakta olduğunu ve ISO 27001 kalite belgesinin bilgi güvenliği konusunda atılan doğru adımların sonucunda elde edilmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler